Atelier de croșetat

Atelier de croșetat bucurii

Te-ai gândit vreodată că ai putea fi propriul tău psiholog și designer în același timp? Ei bine, chiar dacă nu ai făcut asta, cu siguranță că acum te întrebi cum este posibil. Simplu! Învățând să practici un hobby ce oferă aceste beneficii, iar noi îți propunem croșetatul.

În timpul acestei activități, atelier de croșetat, ne folosim diferite părți ale creierului, exersând coordonarea, creativitatea, atenția și răbdare atât de necesară într-o societate mereu pe fugă. Aceste particularități ale croșetatului îl fac potrivit atât pentru copii, cât și pentru părinți, iar practicarea lui împreună, în cadrul atelierului, reprezintă o modalitate ideală de a petrece timpul liber cu folos.

Articolele vestimentare realizate prin această tehnică au fost la mare căutare în anii 70, promovate în special de cultura hippie. Si ne bucurăm că se întamplă cumva ciclic ca modă să revină. Odată cu trecerea anilor însă, acestea au devenit populare pe scară largă. Mai mult, lucrurile realizate manual sunt acum un element de identitate, care arată interesul nostru pentru frumos, autentic, creativ, unic.

Așadar, fie că vă doriți două ore de relaxare, fie că vreți să vă realizați un obiect vestimentar inedit, fie că vreți să pregătiți un cadou cu adevărat special, atelierul de croșetat este locul potrivit.

Iată ce vom învăța să realizăm la atelierul de croșetat:

  • Ședința I          – Suport pentru pahare – toate materialele incluse
  • Sedința a II -a  – Guleraș detașabil, versatil  – toate materialele incluse
  • Sedința a III-a  – Basca/bereta – toate materialele incluse
  • Sedința a IV-a  – Șacosă/geantă  
  • Ședința a V-a   – Bluză – pentru acest produs fiecare participant va veni cu materialul dorit, nefiind inclus în costul atelierului

Vă așteptăm cu drag !

Cost atelier de croșetat: 60 de lei/ sedință

Înscrie-te online AICI !
Pentru detalii și înscrieri: 0734 131 377