Big Life Journal

Este un atelier în care, la fiecare 2 săptămâni completăm un jurnal, cu teme care îi încurajează pe copii să aibă o minte deschisă, să viseze departe și să aibă încredere în ei.

Temele parcurse vor fi:
Pot să fac o diferență în lume
Visează departe
Urmează-ți inima
Tu nu ești lucrurile pe care le ai
Ai încredere în tine
Acțiunea aduce rezultate
Fii perseverent
Efortul este cheia reușitei
Îți place să înveți
Despre mindfulness
Fii recunoscător
Greșeala inseamna o lecție
Gândește pozitiv

Copiii vor primi în timpul atelierului o serie de fișe, care se referă la tema în discuție, pe care le completăm împreună. Noi putem ajuta cu scrisul, dar ideile vor fi în totalitate ale copiilor. De asemenea la fiecare tema copiii vor asculta o poveste sau două care subliniază lecțiile de reținut din tema în dioscuție.
În timpul atelierului copiii vor avea un partener de jurnal, cu care vor schimba idei, păreri și experiențe personale despre topicurile în discuție.
Vă vom invita să ne ajutați prin a fi partenerul de jurnal de acasă. În fiecare săptămână veți primi o scrisoare în care vă explicăm ce este de făcut acasă. (mici lucruri care nu ar trebui să ia mai mult de 15 minute).

Veți avea prilejul astfel să petreceți puțin timp cu copilul dumneavoastră și să schimbați idei despre temele din jurnal.
După fiecare atelier veți primi un video în care explic ce am discutat cu copiii în timpul atelierului.
Tema 1:
Pot să fac o diferență în lume:
Ideea principală:
O persoană poate face o diferență in lume. A avea o mentalitate de creștere înseamnă să crezi că tu poți contribui la lumea în care trăiești.
La sfârșitul acestei lecții copiii vor înțelege:
Orice act de bunăvoință are un impact
Ei pot incepe să facă o diferență în comunitatea lor
Sunt mai multe feluri în care cineva poate să facă o diferență în lume.
Obiectivul lecției este să inspiram copiii să se gândească la modul în care ei pot face o diferență in comunitatea în care trăiesc.

Pentru detalii si inscrieri: 0734131377
Cost atelier: 100 de lei – Cumpără biletul de AICI !