Brodează-ți bucuria! – Mărțișoare brodate cu tehnica bullion

În prag de primăvară, odată cu sărbătorile autohtone sau de import dedicate iubirii, pe buzele românilor apare din ce în ce mai des un cuvânt drag și reprezentativ – mărțișor. Odată cu evoluția artei și cu înflorirea pieței de articole lucrate manual, aceste mici obiecte se găsesc în forme din cele mai diverse – de la plastic și și textil, până la ceramică, lut sau metale prețioase. De 1 martie fiecare dintre noi își pune la lucru simțul estetic, răbdarea și creativitatea încercând să aleagă cele mai potrivite și mai inedite mărțișoare pentru toți cei dragi. 

Ce-ar fi dacă anul acesta ați dedica puțin timp pentru a crea cu propriile mâini broșe unicat pe care să le oferiți drept mărțișor femeilor importante pentru dumneavostră? Pe lângă valoarea sentimentală pe care o veți adăuga acestor mici creații, veți deprinde tehnica de brodat bullion, care oferă un aspect tridimensional micilor bijuterii, datorită faptului că elementul brodat iese în relief, ața fiind răsucită.

După două ore de lucru cu efect terapeutic, departe de birou și de termene limită, veți avea două broșe cuceritoare, autentice, realizate printr-o tehnică tradițională, pentru o sărbătoare prin excelență românească.

Vă așteptăm cu drag să vă puneți amprenta asupra mărțișoarelor pe care le veți oferi celor dragi în acest an!

Cost atelier: 60 lei

Vă puteți înscrie la numărul de telefon 0734131377 sau achiziționând biletul online AICI .