Copac cu licheni – atelier creativ pentru copii

coppac licheni

Îți place atât de mult natura încât aproape ți-ai sacrifica o parte din spațiul casei pentru o mică grădină? Îți dorești măcar un colțișor verde, dar lumina naturală de acasă nu te ajută? Vrei mai mult timp pentru a-l dedica plantelor? Avem pentru tine o soluție care te va scăpa de toate problemele! Te invităm la Casa cu Rost la un atelier în care vei realiza un copac din licheni care va da o notă de prospețime spațiului în care-l vei pune și, cel mai important, nu necesită îngrijire!

Lichenii sunt una din inovațiile în materie de design, fiind folosiți pentru a decora pereți, ceasuri, mobilă și nu numai. Pe lângă faptul că rezistă peste 10 ani, nu atrag praful și insectele, fiind și hipoalergenici. Fiindcă tablourile cu licheni au fost foarte iubite de fiecare din voi, vrem să vă oferim o altă variantă creativă de a folosi micile plante stabilizate și colorate.

Ce facem la atelierul de copac cu licheni?

  • învățăm cum alegem cele mai potrivite materiale pentru a putea realiza și acasă alți copăcei
  • descoperim câteva reguli de bază în alegerea culorilor
  • ne înarmăm cu pistoale cu silicon și lipim pe tulpină coroana de frunze colorate din licheni
  • aflăm alte modalități inedite în care putem integra lichenii în design-ul interior
  • socializăm, ne facem prieteni noi și ne bucurăm de două ore relaxante
  • învățăm un nou meșteșug, care ne va ajuta la redecorarea casei sau chiar pentru a realiza cadouri personalizate

Atelierul este adresat copiilor, însă așteptăm cu drag si mămicile! Micuții sub 6 ani sunt așteptați alături de părinți, iar cei mai mari pot participa și singuri. Ami ne va fi ghid la atelierul nostru creativ Ami și ne va ajuta să creăm cei mai colorați copăcei.

Te poți înscrie telefonic la numărul 0734131377 sau online AICI prin achitarea biletului.

Te așteptăm cu drag!