Emoții, creativitate și joc – Atelier de actorie art-terapie

Altfel spus, cum să ne folosim tehnicile de arta actorului pentru a ne autocunoaşte, pentru a ne dezvolta armonios.

Tehnicile şi jocurile din metodele de pregătire ale actorilor, combinate cu explicaţiile psihologice ne vor ajuta să înţelegem cum funcţionăm.

Copiii vor invăţa cum să capete un mai bun control asupra lor, cu răsfrîngere directă asupra a tot ce fac şi a mediilor cu care interactioneaza de la familie şi prieteni, pînă la mediul în care ei isi petrec timpul si isi desfasoara activitatile zilnice.
Acest proces duce la o creştere a confortului personal şi deci, la o naturaleţe sporită, care le va permite să reduca stresul şi să fie mai eficient şi mai empatici dar si mai placuti în grupurile lor de referinţă.

La cursul pe care vi-l propunem, copiii vor fi îndrumaţi, într-un mod amuzant, distractiv şi original de un lector cu fasta experienta în tehnicile de arta actorului și psihoterapie. Unul din inițiatorii și promotorii acestei forme de art-terapie prin joc.
Acest modul este creat special pentru copiii societății de astăzi.
Vom consolida încrederea în sine, creativitatea, imaginația, sociabilitate, puterea de convingere, de concentrare și spiritul empatic.
Inteligenta emotională se va dezvolta cu ajutorul poveștilor și a interacțiunilor directe cu restul colegilor.
Nu lasam mai prejos nici atenția distributiva și buna coordonare.

Cursul de actorie, unic in felul sau, terapeutic din punct de vedere fizic si psihic, da posibilitatea elevului prin antrenament sa devina o fire puternica, energica, oferindu-i siguranta si usurinta de a lua decizii rapide si eficiente in orice situatie .

In urma cursului, copilul isi dezvolta imaginatia, firescul, spontaneitatea, fantezia, transmisia gandurilor astfel incat la absolvire este pregatit pentru a dovedi ca este un varf indiferent de optiunile sale in viata.
Va putea sa se comporte intr-un colectiv, sa atraga atentia si sa se armonizeze acolo unde isi va desfasura activitatea .

Va asteptam cu drag!

Cost atelier 50 lei / sedinta
Modulul I cuprinde 12 sedinte. – Achită AICI întregul modul.
Varsta recomandata: 6- 11 ani grupa 1
10-14 ani grupa a 2-a

Pentru detalii și înscrieri: 0734131377