Jucarii handmade – Atelier pentru copii și adulți

Vrei un cadou special pentru copilul tău? Cauți o activitate creativă, relaxantă, care să te ajute să petreci timp cu cel mic? Atunci vino la atelierul de jucarii handmade de la Casa cu Rost!

Se spune că perioada cea mai frumoasă a vieții o reprezintă copilăria. Atunci când grijile nu există, când supărările trec asemeni unui vânt plăcut de vară, când jucăriile ne sunt prieteni, concurenți și loiali însoțitori la drum.

Iată de ce ne-am gândit să vă invităm la un atelier dedicat acestei vârste minunate, atelierul de jucării fermecate. De ce fermecate? Pentru că ele vor reuși să vă spună povestea, să vă bucure și să vă însoțească.
Acest atelier este dedicat atât copiilor, cât și adulților. Adulții pot realiza o jucărie care să le reamintească de copilărie sau o jucarii handmade care să îi bucure pe cei mici și dragi lor.
Prietena noastră, doamna Teodora Safta de la Handmade by Teo, ne va îndruma pas cu pas. Vom realiza împreună o jucărie din material textil: iepuraș, cățel, pisică sau ursulet. uni sau colorate. Jucăriile vor avea complexitatea medie sau pentru avansati.

Ce învățăm la atelierul de jucarii handmade?

– ce materiale ne sunt necesare pentru realizarea jucăriei dorite,
– Cum și de ce alegem materialele,
– Cum pregătim tiparul,
– Cum le coasem,
– Cum le personalizam.
Aceste jucării sunt perfecte pentru orice vârstă.

Ce vom face?

  • Vom socializa alături de oameni cu preocupări asemănătoare.
  • Vom lega prietenii.
  • Vom coase, chiar dacă nu am mai făcut asta, iar la final ne vom bucura de un produs frumos, jucăria cu poveste.
  • Vom rămâne cu o amintire minunată. Părinții pot petrece astfel, alături de cei mici timp recreativ, care le va aminti multă vreme de acum înainte de bucuria creată.

Ce modele putem alege?

Simple – gata într-o ședință
Pisică, ursuleț, iepuraș – uni sau colorate – 4-7 ani
Dimensiune: 12 cm-16 cm

Complexe:
Păpuși, iepuraș, cățel, pisică, ursuleț, unicorn – +4 ani ajutați de părinți sau +7 ani. Modelele complexe se potrivesc și adulților.
Dimensiune: 34 – 40 cm

Jucariile se pot broda cu un nume personalizat, pe care va rugam să ni-l transmiteti la inscriere, contra sumei de 10 lei.

Daca alegeți un model complex de jucărie, acesta poate dura 2-3 sedințe și este recomandat copiilor începînd cu varsta de 8 ani și adulților.

Cost atelier: 80 lei/ ședință – jucării simple, gata într-o sedință

Pentru jucării complexe vă puteti înscrie aici , Cost : 150 lei 3 ședințe.

Înscrierea se confirmă prin plata biletului până în ziua preziua evenimentului, ora 10:00 AM .

Pentru detalii și înscrieri: 0734131377

Jucării simple – Înscrie-te aici!