Modele tricotate – atelier pentru incepători si avansați

modele tricotateTu ce faci pentru a te relaxa și a scăpa de stresul cotidian? Noi, la Casa cu Rost, îți propunem de această dată câteva modele tricotate la atelier, dintre care tu să alegi ce vei lucra. Indiferent că ești începătoare sau deja experimentată, te așteptăm cu propuneri variate.

Liniște, calm, relaxare. Pasiune, creativitate, împlinire. Bucurie, împărtășire, fericire. Nu sînt simple cuvinte, ci stări. Nu sînt de neatins, ci sînt la distanță de un gest. Trebuie doar să știm care e acest gest. Este unul vital. Pentru că toate trăirile de mai sus nu sînt mofturi, ele ne pot scuti de îmbolnăviri și chiar ne pot salva viața.

Într-o lume cuprinsă de nebunia alergăturii către nicăieri, cu toții visăm la o oază de bine, în care să fim oaspeți măcar o clipă, dacă nu o viață.

Străbunicii, bunicii, până și părinții noștri știau să-și creeze astfel de spații în viața lor. Iar una dintre metode era lucrul de mână. Da, nu vă mirați! Studii psihologice serioase au demonstrat că împletitul, cusutul, pictatul și alte îndeletniciri la fel de frumoase și utile ne eliberează de stres, ne reglează bǎtǎile inimii, ne scad tensiunea arterială, ne îmbunătăţesc starea de spirit, ne stimulează creativitatea, ne pot face de-a dreptul fericiți.

Ce modele tricotate putem încerca?

Ce sentiment grozav să îmbraci un pulover pe care ți l-ai împletit singur? Și ce fericire să poți dărui cuiva drag un fular, o căciulă sau fie și numai o pereche de șosete, făcute de tine!

Există o legătură directă între acțiunile repetitive pe care le presupune, de pildă, tricotatul, și relaxare. Când această activitate se face într-un grup, bucuria realizării unor lucruri cu mâinile noastre devine molipsitoare.

Prea adesea sîntem tentați să trimitem anumite esențe ale vieții în lada cu amintiri. De prea multe ori etichetăm greșit activități, obiceiuri și tradiții. Așa se întîmplă și cu tricotatul, care pentru mulți este apanajul bunicelor și atât. Nu, poți tricota la orice vîrstă! Ba, așa cum am arătat, ar fi de dorit să o faci cît mai devreme. Pentru sănătatea ta și pentru bucuria împărtășită.

Împletiți pentru binele vostru și pentru binele altora! Unde mai pui că această pasiune s-ar putea transforma ușor într-o afacere, dacă i te dedici.

A, și nu vă speriați, nu e greu să înveți a tricota. Îți trebuie numai bunăvoință.

Veți învăta modele variate, atât pentru realizarea punctelor tricotate, cât și pentru a realiza obiectele vestimentae dorite.

Taxă atelier 40 lei/ sedinta.
Toate materialele sunt incluse.

Pentru a deprinde tainele realizării unui obiect vestimentar, cum ar fi o rochiță sau un pulover, sunt necesare cinci ședințe.

Înscrie-te online AICI !
Pentru  înscrieri: 0734.13.13.77.