Săptămâna Floriilor la Casa cu Rost

Săptămâna Floriilor la Casa cu Rost

 

Ne apropiem cu paşi repezi de sărbătoarea Învierii Domnului. 

În această săptămână sărbătorim Floriile sau Intrarea Domnului în Ierusalim și  ne-am gândit să ne găsească pregătiți cu cele mai frumoase decorațiuni și mai ales cu emoția potrivită pentru acest moment unic din an, relaxați, bucuroși.

Vă așteptăm cu ateliere interesante, unde puteți învăța un meșteșug nou, puteți socializa cu oamenii care au aceleași pasiuni și de ce nu, puteți crea un cadou unic pentru sărbătoriții din viața dumneavoastră.

  Miercuri, 05 Aprilie ora 17:00

Atelier de croșetat

Atelierul care lucrează răbdarea, ideal pentru copii, dar și adulți. Un atelier unde putem da viață unui prieten sau puteți crea un articol vestimentar.

Vineri, 07 Aprilie, ora 18:00

String art-atelier pentru adulți

String art este o tehnică foarte interesantă prin care putem crea un tablou cu ajutorul aței și a cuielor. Poți crea orice dorești, de la peisaje la portrete, iar noi suntem nerăbdători să îți arătăm pașii.

valentines day

Weekend 8-9 Aprilie

Sâmbătă, 08 Aprilie

ora 10:30 PERSEVERENȚA – Curs de optimizare emoțională pentru copii 6-9 ani-METODA ROST

Îi ajutăm pe cei mici să-și dezvolte inteligența emoțională, cea care ne ajută întreaga viață să ne dezvoltăm și să ne integrăm.

ora 10:30 Decor pascal

Înfrumusețează masa Pacală cu ajutorul unei tehnici interesante, care poate fi aplicată pe diferite obiecte (lumănări, cutii, ouă).

ora 12:00 Atelier de jucarii-tema iepurașul haios

Acest atelier este dedicat atât copiilor incepand cu varsta de 10 ani, cât și adulților. Adulții pot realiza o jucărie care să le reamintească de copilărie sau o jucarie care să îi bucure pe cei mici și dragi lor.

ora 12:10 Tablou senzorial pentru copii 2-8 ani

Copiii vor învăța să folosească și să recunoască diverse tipuri de materiale naturale: lana, bumbac, fetru, , muschi, crengute si multe altele, cu care ei vor realiza tabloul senzorial.

ora 13:30 Atelier de încondeiat oua cu tehnica decoupage

Casa cu Rost a creat un atelier în care poți învăța o nouă metodă de decorare a ouălor, folosind tehnica șervețelului.

ora 16:30 PERSEVERENȚA – Curs de optimizare emoțională pentru copii 10-14 ani-METODA ROST

Duminică, 09 Aprilie ora 16:00

Atelier de ciocolata raw și educație alimentară

Haideți la Casa cu Rost, unde vom prepara împreună ciocolata fara zahar raw vegană, desertul potrivit pentru toată familia!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.