Sapun de casa – Atelier online de cosmetice bio

sapun de casa online

Cauze pentru o piele uscată

Te-ai gândit la cât de importanta este pielea atunci când alegi între un sapun de casa și unul de pe rafturile magazinelor?
Poate uneori o neglijezi și nu iei în calcul faptul că este cel mai mare organ și că de ea depinde buna funcționare a întregului organism. Aceasta protejează restul organelor, te ferește de bacterii, de viruși și nu numai. Reprezintă, practic, filtrul exterior al corpului. De aceea, este recomandat să îi acorzi atenția și îngrijirea pe care o merită.

Una dintre principalele cauze pentru care pielea se usucă adesea este folosirea unor produse de curățare nepotrivite. Săpunurile din comerț conving cu mirosurile exotice, însă conțin substanțe care nu hidratează pielea, ci dimpotrivă, o usucă.

Un alt motiv îl reprezintă apa dură, cu clor, de la robinet, care este destul de greu de evitat, mai ales în mediul urban.

Cum se face un sapun de casa?

Întotdeauna când pregătim un produs cosmetic luăm în calcul că ar trebui sa fie atât de natural încât sa îl putem înghiți fără a ne face rău. De aceea, produsele pe care le promovăm la atelierele de la Casa cu Rost sunt 100% naturale. Căutăm ingrediente presate la rece, cât mai puțin preparate termic, astfel încât ele să hrănească eficient pielea. Folosim uleiuri pure Doterra.

La atelier vei învăța cum poți realiza un săpun adaptat tipului tău de piele. Acesta e un minunat ajutor atunci când îți dorești să te hidratezi și să îți curăți eficient pielea.

Cum procedăm la atelier?

După ce te înscrii, ne spui ce tip de piele ai, iar noi îți recomandăm câteva ingrediente pe care să le ai la îndemână. Poți face rost de ele rapid dacă dai o fugă la un magazin naturist sau comandându-le online.

În cadrul atelierului video, vei putea urma pas cu pas indicațiile pentru a obține săpunul dorit.

Cost atelier: 200 de lei

Te poți înscrie online AICI sau telefonic la numărul 0734131377.