Teatru pentru copii – Emoții, creativitate și joc

teatru pentru copii bucuresti

La cursul de teatru pentru copii pe care vi-l propunem la Casa cu Rost, micuții vor fi îndrumaţi, într-un mod amuzant, distractiv şi original de un lector cu vastă experiență în tehnicile de arta actorului și psihoterapie. Este unul din inițiatorii și promotorii acestei forme de art-terapie prin joc.

Ce vom învăța?

Vom învăța cum să ne folosim tehnicile de arta actorului pentru a ne autocunoaşte, pentru a ne dezvolta armonios.

Tehnicile şi jocurile din metodele de pregătire ale actorilor, combinate cu explicaţiile psihologice ne vor ajuta să înţelegem cum funcţionăm.

Copiii vor invăţa cum să capete un mai bun control asupra lor, ceea ce Îi va ajuta să se integreze mai ușor în mediile în care ei interacționează.
Acest proces duce la o creştere a confortului personal şi deci, la o naturaleţe sporită, care le va permite să reducă stresul şi să fie mai eficienți şi mai empatici dar și mai plăcuti în grupurile lor de referinţă.

Beneficiile cursurilor de teatru pentru copii


Acest modul este creat special pentru copiii societății de astăzi. Vom consolida încrederea în sine, creativitatea, imaginația, sociabilitatea, puterea de convingere, de concentrare și spiritul empatic.
Inteligența emoțională se va dezvolta cu ajutorul poveștilor și a interacțiunilor directe cu restul colegilor. Nu lăsăm mai prejos nici atenția distributivă și buna coordonare.

Cursul de actorie, unic in felul sau, terapeutic din punct de vedere fizic și psihic, dă posibilitatea elevului prin antrenament sa devina o fire puternica, energica, oferindu-i siguranta si usurinta de a lua decizii rapide si eficiente in orice situatie .

Rezolvăm probleme precum: timiditatea, complexul de inferioritate, depresiile, anxietatea, starea de agitație și de stres cotidian.

În urma cursului, copilul își dezvoltă spontaneitatea, fantezia, capacitatea de exrpimare a gândurilor, astfel încât la absolvire este pregătit pentru a dovedi că este un vârf indiferent de opțiunile sale în viață.
Va putea să se comporte într-un colectiv, să atragă atenția și să se armonizeze acolo unde își va desfășura activitatea .

Cursul este susținut de Ioana Târziu, psiholog și profesor cu o formare de peste 10 ani în art-terapie și arta actorului.

Cost atelier: 50 lei / ședința. Plata se poate realiza doar prin achitarea abonamentului lunar, iar valoarea acestuta difera in funție de numarul de sedințe din luna respectivă, 4 sau 5

– Achită AICI


Vârsta recomandată: 6- 11 ani
10-14 ani

14-18

+18-99

Pentru detalii și înscrieri: 0734131377

Vă așteptăm cu drag!