Asociem cel mai adesea un cozonac cu maia cu masa pregatită de sărbătoare, cu bucuria și tihna zilelor petrecute alături de familie, de cei dragi nouă.
Haideți să renunțăm la cozonacul din diverse premixuri, cozonacul care nu ne mai amintește de copilarie.
Vrei să-ți miroase casa a sărbătoare, iar cei dragi să se bucure de realizarea ta?!
Te așteptăm la Casa cu Rost, la atelierul dedicat minunatului cozonac cu maia.
Vom folosi doar ingrediente bio, esențe naturale bio și multă dragoste pentru un stil de viață sănătos!
Ce veţi învăţa la atelierul de cozonac cu maia?
- cum se face aluatul cu maia şi care sînt etapele pregătirii lui.
- care sînt ustensilele de care aveţi nevoie ca să faceţi cozonac în casă
- ce tipuri de făinuri pot fi folosite.
- să îngrijiţi maiaua, astfel încît să aveţi mereu maia bună pentru cozonac, pîine sau alte produce ce necesita preferment.
- ce beneficii aduce maiaua în aluat.
- care sunt ingredientele ideale și cum trebuie să raportăm maiaua la ele.
- la alegere se poate realiza cozonacul vegan
De ce aveţi nevoie
– de bună dispoziţie, puţin timp şi o sacoşă în care să luaţi la plecare roadele acestui curs
– toate ingredientele naturale de care aveţi nevoie sunt puse la dispozitie de noi.
Cît durează
– două ore şi jumătate
Ce primiţi pe lîngă îndrumările şi demonstraţia de la atelier
– cozonacul realizat la atelier
– un borcanel de maia
– suportul de curs
– tava de cozonac
Știm că masa festivă a sărbătorilor adună în jurul ei cei mai apropiați prieteni și familia, oameni pentru care vreți să vă pregătiți cu bucate alese. De aceea, vă invităm să ne treceți pragul și să deprindeți un meșteșug nou, moștenit din generație în generație.
Pentru detalii și înscrieri:
0734131377.
Taxa de participare: 200 lei
200 lei părinte + copil si plecați acasa cu un cozonac si amintirea frumoasă a realizării lui.