Clubul Casa cu Rost

Centrul cultural și formativ ”Casa cu Rost” a devenit un nume de referință în domeniul său și totodată emblema unei comunități. A unei comunități care, pe măsură ce se mărește și se întinde în toată țara, se cere organizată, pentru ca membrii ei să se bucure de avantajele care răsplătesc fidelitatea.

Prin urmare, ”Casa cu Rost” inițiază un club pentru participanții la atelierele și evenimentele sale culturale, pentru prietenii, susținătorii, ostenitorii și simpatizanții săi.

Formalitățile de aderare sînt reduse la minimum: doritorii vor completa acest formular, calitatea de membru al Clubului este acordată de managementul ”Casei cu Rost”, aduce cu sine o serie de beneficii și este păstrată atîta vreme cît este achitată cotizația de membru.

Cine poate deveni membru

Orice adult, în baza unei cereri făcute personal, și orice copil pentru care părinții completează formularul de aici, dacă obține acordul expres al managementului ”Casei cu Rost” și achită o cotizație de :

-20 de lei pe lună – Plata AICI

-50 de lei pe luna – Plata AICI

-100 de lei pe luna – Plata AICI

-250 lei pe luna – Plata AICI

-500 lei pe luna – Plata AICI

Sau în contul Asociației Rost nr. RO25 BACX 0000 0001 0736 3250, deschis la Unicredit Bank, Sucursala Drumul Taberei (Cod fiscal: 12495302).

De asemeni ne puteți ajuta ca voluntari in proi

Drepturile membrilor

# Sînt invitați din timp, în mod expres, la toate manifestările organizate la ”Casa cu Rost”,

# Au o reducere între 10-15% la atelierele organizate la ”Casa cu Rost”, beneficiază de oferte și reduceri speciale.

# Au discounturi semnificative la Școlile de Vară și Taberele organizate de ”Casa cu Rost”,

# Au reduceri speciale la cărțile Editurii Rost, ca și la celelalte produse comercializate de ”Casa cu Rost”,

# Pot propune noi activități la ”Casa cu Rost”,

# Pot deveni instructori pentru anumite ateliere sau organizatori ai unor evenimente la ”Casa cu Rost”,

# Au dreptul și obligația să promoveze activitățile ”Casei cu Rost”.

Activitatea Clubului

Membrii Clubului se vor întîlni în prima miercuri a lunii, de la ora 18:30, pentru discuții informale sau organizatorice. Aceste întîlniri au rostul de a-i ajuta pe membri să se cunoască mai bine și să creeze o comunitate și o solidaritate de grup, precum și pe acelea de a îmbogăți și întări paleta de activități a ”Casei cu Rost”, de a face cunoscute evenimentele de la ”Casa cu Rost” și de a aduce membri noi.

Membrii Clubului din București se vor întîlni la sediul ”Casei cu Rost” (str. Blănari nr. 23, et. V – VI), iar cei din țară în localurile stabilite de inițiatorii de grupuri locale ale membrilor Clubului, în ziua și la ora la care convin membrii.

Inițiatorii de grupuri locale de membri ai Clublui în țară sînt acreditați de managementul ”Casei cu Rost”, în baza unor propuneri făcute de comunitățile locale.

Filialele locale pot organiza, de sine stătător, ocazional sau permanent, activități specifice ”Casei cu Rost”, beneficiind de sprijin din partea managementului acesteia. De asemenea, membrii filialelor locale au acces neîngrădit și cu toate avantajele enumerate mai sus la toate activitățile ”Casei cu Rost” din București.

Vă așteptăm cu drag!

Un comentariu la „Clubul Casa cu Rost”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.