Curs de croitorie pentru copii

Haideți și voi la acest curs de croitorie pentru copii dacă:
Aveţi un copil creativ, pasionat de modă, dornic să învețe lucruri noi și utile sau doar vă doriți să experimenteze lucruri noi care îi vor creşte stima de sine, creativitatea, comunicarea?
Este creativ și îi plac lucrurile handmade?
Ați dori ca prin abilitățile și creativitatea sa, poate prea putin descoperite pentru moment, să atingă culmile succesului?
Atunci îl invităm la Casa cu Rost la un curs de croitorie dedicat începătorilor copii.
Acest curs fiind nu doar util prin compenenta sa practicăm dar mai ales valoros societății actuale, copiilor, dezvoltării încrederii, răbdării, perseverenței și comunicării acestora.
Ce facem la acest curs de croitorie pentru copii?
Copilul va învăța să croiască, să coasă și să brodeze!
– va croi şi coase o fustă
– va coase o sacoșă pe care o va personaliza
– va da viaţă nouă unui tricou (oferit de noi) sau unei bluze cu care vine de acasă prin prictura , broderie, aplicarea unor decoraţiuni textile, mărgele, panglici, etc.
– o întâlnire dedicată stimei de sine și comunicării în care, prin exerciții și activități, dar și prin aplicarea unor teste predictive se va face o evaluare de către psihoterapeutul Ioana Târziu (care va ajunge ulterior la părinți).
Părinții vor afla care este personalitatea copilului, cum îl influentează emoțiile sau lumea sa interioară și exterioară. Care sunt abilitățile copilului, vocația acestuia, dar și aspecte ce țin de încrederea acestuia.
Decorațiunile textile aplicate vor transforma total aspectul oricărei ținute, tocmai de aceea sunt alegeri ideale pentru a-și personaliza hainele dar și pentru a-și dezvolta răbdarea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.