Atelier de broderie mecanică

Din 1 octombrie

Atelierul se adreseaza persoanelor creative, care detin o mașină de brodat, dar nu au reusit sa o descifreze inca, persoanelor care doresc să își achiziționeze o astfel de mașina de cusut sau celor care vor să creeze haine sau accesorii vestimentare unice, adaugând acestora un accent propriu, sau celor care doresc să personalizeze lucrușoarele copiilor, și își doresc achiziționarea unei mașini, dar le este teamă ca nu vor reusi sa o foloseasca!


Dar toate acestea nu sunt suficiente!


Este nevoie si de multa rabdare si dorinta de a invata incontinuu, de a descifra toate necunoscutele. Masina de brodat este atat de complicata pe cat o lasi sa fie!


Ca în multe alte domenii, si broderia este in continua „miscare”, apar mereu masini si softuri noi, performante, materiale noi, consumabile si accesorii despre care nu stiam…..si trebuie sa tinem pasul cu toate aceste noutati.


Exista mai multe tipuri de broderie, trebuie sa le incercam pe toate….sau aproape pe toate!
La atelier veti capata cunostintele de baza, adica:
– cum functioneaza masina
– cum realizam o broderie de la alegerea modelului, fixarea materialului in gherghef, alimentarea cu ata, si asa mai departe…..pana cand produsul brodat este gata de folosire. ati!
S-ar putea ca la început, masina de brodat sa va descurajeze, dar la atelier veti primi sfaturi utile pentru a începe.Aceste mașini sunt foarte inteligente, sunt concepute pentru uz casnic si, orice ar fi, nu trebuie să vă temeți sau să vă descurajati, pentru că nu vă vor lăsa să faceți nimic rău, deci este foarte puțin probabil să faceți o greșeală și să o stricati. Dacă ceva nu merge bine (de exemplu s-a rupt ața sau acul) mașina se opreste, vă atenționează și vă și spune care este problema.

Atelierul este compus din minimum 5 sedințe a câte două ore, pentru rezultate maxime, se desfășoara doar cu doi, maximum trei participanți.

Cost atelier: 80 lei se achită AICI
pentru detalii si inscrieri: 0734093762/ 0734131377

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.