Abonamente

Dragi prieteni,

Deveniţi părtaşi la un proiect de suflet al Asociaţiei Rost şi veţi fi răsplătiţi pentru implicarea dvs. generoasă! Contribuiţi la întreţinerea şi dezvoltarea “Casei cu Rost”, pentru ca prin ea să punem în operă idei pe care le vehiculăm de ani şi ani fără să ieşim din sfera teoretică, şi veţi avea o serie de beneficii, despre care vorbim mai jos.

Pe scurt, “Casa cu Rost” oferă unui public divers posibilitatea de a cunoaşte şi a-şi însuşi un stil de viaţă tradiţional, în plină epocă a vitezei, a superficialităţii, a înlocuitorilor de tot felul şi a bolilor pe care le aduce stilul de viaţă postmodern. Cu alte cuvinte, pentru cei care vor să înveţe să se cunoască şi să crească (cultural, profesional, duhovniceşte…), pentru cei care vor să mănînce sănătos, pentru cei care vor să deprindă un meşteşug, pentru cei care vor să se bucure de frumos, pentru cei care caută daruri speciale pentru cei dragi sau doar bunătăţuri şi lucruri utile pentru ei înşişi există un nume: “Casa cu Rost”. Centru cultural si educațional, librărie, galerie de artă, cursuri (psihologie, oratorie, literatură etc.), dezbateri publice (pe teme de mare actualitate şi de interes), ateliere (de cusut ii, de făcut pâine cu maia, de pictat icoane, de scupltat, de făcut obiecte decorative din materiale reciclabile, de aranjamente florale, de făcut produse cosmetice în casă, etc), şezători, expoziţie cu vînzare de produse naturiste (alimentare, de sănătate şi de îngrijire corporal), bijuterii făcute de mînă şi vestimentaţie unicat.

Din “Casa cu Rost” au de cîştigat: producătorii autohtoni de produse tradiţionale, artiştii plastici care expun, scriitorii cărora le prezentăm şi vindem cărţile, profesorii care predau cursurile şi atelierele, cursanţii şi cumpărătorii care ne calcă pragul şi, nu în ultimul rind, Asociaţia Rost, care face ceva concret pentru comunitate, nu se limitează la lupta de idei, deci se apropie cu un pas mai mult de obiectivele ei.

Acest proiect trebuie însă susţinut un timp, pentru a prinde rădăcini. A fost deschis publicului pe 26 Ianuarie 2015, deci este încă la o vîrstă foarte fragedă.

Avem nevoie de sprijinul dvs.! Şi veţi primi ceva în schimb pentru acesta.

Prin urmare, vă propunem să vă faceţi un abonament din cele oferite mai jos, potrivit posibilităţilor şi necesităţilor fiecăruia. De asemenea, ar fi excelent să propuneţi această ofertă şi prietenilor dvs. pe care îi ştiţi sensibili la subiect.

ABONAMENTE

Prieten

100 de lei pe lună. Contra cărora puteţi opta pentru următoarele pachete de beneficii:

 1. – O carte de la Editura Rost si 50 % discount la orice atelier desfasuta la Casa cu Rost, în luna în curs.
 2. – O carte a Editurii Rost, cu autograf  + un borcan de dulceaţă bio, marca “Cămara Mănăstirii” + o pîine cu maia, bio, făcută în casă;Un tricou brodat
 3. Un săpun natural, realizat din produse bio, presate la rece + un prosop brodat.
 4. O crema naturala 100% – pentru față – 60 gr.
 5. O păpușă din bumbac și pânză topita sau alta jucarie din material natural, personalizata cu numele brodat ales de dumneavoastra, Dimensiune jucariilor depaseste 35 cm.
 6. Un șorț de bucătărie personalizat
 7. Un cufar din lemn pictat manual.
 8. Un tricou pictat de către un designer cu experiență și talent

Susţinător

500 de lei pe lună. Contra cărora puteţi opta pentru următoarele pachete de beneficii:

 1. Participarea la modulul dedicat iei, 10 sedințe în care veți deprinde frumosul meșteșug.
 2. Participarea de modulul de dezvoltare persoanală pentru copii prin tehnici din art terapie si arta actorului.
 3. Participarea la modulul de icoană pe sticlă și la 3 ședințe din modulul dedicat iei.
 4. Participarea a modulul de cosmetice naturale.

Sponsor

1.000 de lei pe lună. Contra cărora puteţi opta pentru următoarele pachete de beneficii:

 1. O icoană pictată pe sticlă + o pîine cu maia
 2. Participarea la modulul dedicat icoanei românești pe lemn.