Adela Ioana Târziu

În primul rând sunt mamă și îmi doresc ca fiica mea să crească într-un mediu frumos, să învețe lucruri utile, folositoare care o vor ajuta pe tot parcursul vieții, îmi doresc să fie un adult sănatos, lipsit de traume, cu valori morale, un OM.

Sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă viață trăită cu rost: de la lectură, alimentație sănătoasă, psihic echilibrat, activități sustenabile, tradiții și meșteșuguri , tot ceea ce presupune o viața firească, tihnită. În spatele tuturor acestor pasiuni și țeluri stau ani de studii .

În anul 2009 am absolvit Facultatea de Drept, au urmat apoi Facultatea de Psihologie si Facultatea de Asistența Socială, am un master în probațiune și unul în psihoterapia copilului și familiei , pentru ca întotdeauna mi-am dorit să contribui la dezvoltarea armonioasă a societății și m-am implicat ca voluntar în numeroase proiecte și activități.

Am o formare de 2 ani în art-terapie și arta spectacolului. Și o experieță de peste 10 ani de lucrul direct cu copiii și adulții.

Sunt formator și lector pentru adulți și copii.

Am participat la numeroase formari și cursuri dedicate psihologiei copilului și familiei.

Pe scurt, sunt mama, soție, fiică și prietenă , sunt psiholog, formator acreditat și consilier vocațional, jurist și manager, iar proiectul Casei cu Rost s-a născut ca o încununare a tot ceea ce am deprins în ultimii 15 ani.

Toți cei ce fac parte din proiectul acesta  – Centrul Cultural Casa cu Rost , profesori, colaboratori, membrii ai asociației, departamentul de marketing, design, it, contabilitate sunt prietenii mei și am devenit o familie.

Vă invit să ne cunoașteți și să vă bucurați de ceea ce facem cu atâta drag!