Rucsac handmade – atelier creativ de cusut

Pentru doamne și, din ce în ce mai frecvent, și pentru domni geanta este un accesoriu nelipsit din garderobă, ce trebuie mereu să fie chic și potrivită stilului vestimentar. Pentru fetițe și băieței, adolescente, tineri dar și pentru adulți , geanta este deseori înlocuită de un rucsac. De regulă, acesta reflectă preferințele cromatice ale purtătorului, dar și creativitatea și starea de spirit, dacă accesoriul este realizat de el.

Pentru toți cei pasionați de ghiozdănele colorate, adaptate gusturilor proprii, care ies în evidență, am conceput atelierul de rucsac simplu, gata într-o singura sedință.

Ce vei învăța la atelierul de rucsac?

  • ce tipuri de țesături pot fi folosite pentru astfel de accesorii
  • cum alegi materialul și cum asortezi căptușeala
  • de unde poți cumpăra cele necesare
  • cum se desenează și cum se decupează tiparul pentru ghiozdan
  • cum se asamblează piesele și cum se atașează șnurul
  • ce tipuri de cusături poți realiza în funcție de tipul de mașină la care lucrezi
  • bazele cusutului la mașină


Activitatea va stimula creativitatea, imaginația, spiritul practic și, nu în ultimul rând, puterea de concentrare și răbdarea. Participanții vor petrece două ore cu efect terapeutic, alături de oameni care le seamănă și care le pot deveni prieteni.

Un rucsac se finalizează într-o singură ședință și se poate personaliza cu urechiușe, mânuțe, ochișori și cu orice alte elemente doresc participanții. El este potrivit atât pentru copii, cât și pentru tineri și adulți. Poți opta pentru imprimeuri, dimensiuni și modele diferite, care să transforme accesoriul tău într-unul autentic.

Vârsta recomandată : +5 ani

Copii pot participa singuri sau însoțiți de un adult. Dacă au peste 8 ani, nu este nevoie de ajutorul părinților, însă dacă sunt mai mici, e recomandat să lucreze în echipă.


Cost atelier: 80 de lei

Te poți înscrie telefonic la 0734131377 sau online AICI !

Te așteptăm cu drag la Casa cu Rost!