Brosa vintage – Atelier de bijuterii handmade

brosa vintage handmade

O ținută reușită presupune nu doar hainele potrivite, ci și accesorii pe măsură, care să o completeze. Bineînțeles, mai presus de toate este atitudinea celui ce o poartă și mai ales povestea pe care toate o spun. De această dată, vă invităm să creați o bijuterie elegantă – o brosa realizată din material textil. Aceasta va fi destinată doamnelor și domnișoarelor care acordă atenție la detalii și vor să își pună stilul în evidență.

Cum realizăm o brosa?

Vă așteptăm așadar la un atelier de flori Kanzashi, în cadrul căruia vă veți familiariza cu arta japoneză de modelare a materialului textil. Ca rezultat veți obţine flori ornamentale de forme, mărimi și culori diverse. Prin acest vechi meșteșug japonez, preluat şi adaptat de lumea occidentală, femeile moderne își pot personaliza şi înfrumuseţa vestimentaţia de zi cu zi sau de ocazie. Cu aceeași tehnică veți putea realiza și agrafe, bentițe sau piepteni de păr, cercei, chiar și pandantive.

În cadrul întâlnirii noastre vom învăța să facem petalele de flori, folosind diverse materiale. Apoi le vom asambla într-o frumoasă brosa pe suport metalic cu care veți pleca acasă.

Fie că vreți să personalizați după propriile gusturi o bluză sau o rochie, fie că vreți să oferiți un cadou autentic, atelierul de bijuterii este locul potrivit. Mai mult, indiferent de destinația produsului realizat, veți beneficia de două ore de relaxare activă. Astfel, veți învăța să realizați o bijuterie unicat, alături de oameni pasionați cu aceleași pasiuni.

La atelier pot participa și cupluri formate din părinte și copil, vârsta minimă recomandată fiind de 8 ani. Pentru fetițe, se pot realiza prin această tehnică bentițe care să le pună în evidență ținutele de plimbare și de mers la școală.

Toate materialele necesare sunt incluse în costul atelierului.

Atelierul va fi ținut de doamna Ioana Bărbulescu, de la Sipetul Oanei Handmade Jewellery & Deco .

Cost atelier : 50 de lei
Pentru informații și înscrieri : 0734 131 377

Înscrie-te AICI online!