Cercei din margele – atelier de bijuterii handmade

cercei din margele

Îți alegi cu atenție ținutele și accesoriile? Crezi că felul în care te îmbraci spune ceva despre personalitatea ta? Îți plac lucrurile autentice, realizate manual? Atunci avem pentru tine o propunere de nerefuzat! Vino la un atelier la care vei învăța să realizezi chiar tu cercei din margele!

Purtați încă din cele mai vechi timpuri, cerceii reprezintă un accesoriu mult iubit de doamne și domnișoare. Parcă niciodată nu ai destui și ți-ai mai dori o pereche! Din acest motiv, îți propunem o activitate în care să înveți să-i faci din mărgele de nisip în frumoase culori de vară.

Tehnica pe are o vom deprinde împreună se numește netting și, odată învățată, va putea fi folosită și la crearea de brățări sau coliere.

Ce vei învăța la atelierul de cercei din margele?

  • de ce materiale ai nevoie pentru proiectul tău creativ și unde le poți găsi;
  • care sunt etapele realizării cerceilor;
  • cum se combină corect culorile pentru a crea efectul vizual dorit;
  • tehnica netting, cu ajutorul căreia îți vei putea face acasă orice alte modele de accesorii vrei;
  • ce modele se potrivesc la diferite ținute;
  • sfaturi practice de lucru și de eficintizare a etapelor.

Pe lângă cunoștințele dobândite și obiceiul deprins, vei avea ocazia să cunoști persoane cu aceleași pasiuni ca ale tale. De asemenea, lucrul manual contribuie la îmbunătățirea puterii de concentrare și te ajută să te relaxezi. Ba mai mult, îți vei dezvolta atât creativitatea și îndemânarea, cât și simțul estetic.

Fie că ai experiență în acest meșteșus, fie că e prima dată când „mărgelești”, la acest atelier vei avea parte de toate indicațiile și explicațiile necesare.

Te așteptăm, așadar, cu drag să petrecem 2 ore plăcute și relaxante! Toate materialele necesare sunt incluse în costul atelierului.


Cost atelier: 50 lei

Înscrie-te online AICI !


Pentru detalii si inscrieri: 0734131377

Te așteptăm cu drag la Casa cu Rost!