Atelier de bijuterii terapeutice

Am descoperit combinația perfecta de vară pentru doamne și domnișoare – bijuteriile handmade înmiresmate cu uleiuri esențiale.

În cadrul atelierului participanții vor învăța să realizeze bijuterii personalizate, în funcție de propriile preferințe. Se poate opta pentru brățară sau colier, iar în cazul părinților care vin însoțiți de copii se pot alege seturi de brățări sau coliere pentru părinte și copil.

De asemeni vor invata despre beneficiile uleiurile esentiale pure si cum le putem folosi.
De exemplu ce uleiuri ne ajuta atunci cand avem o alergie sau scapam de migre si multe, multe alte informații potrivite nevoilor fiecaruia dintre dumneavoastra.

Pietrele folosite la confecționarea podoabelor sunt făcute din lavă, iar acest material absoarbe uleiurile esențiale, așa încât bijuteria va răspândi mirosul multă vreme. Uleiurile ce se vor folosi au diverse proprietăți – protecție împotriva țânțarilor, prevenirea și combaterea alergiilor, relaxare, echilibrare emoțională, tratarea răcelilor și diverse alte utilități.

Acest atelier are așadar o dublă valoare terapeutică – pe de o parte vom avea două ore relaxante în care vom fi creatorii accesoriilor preferate, iar pe de altă parte, mireasma pe care o vom alege ne va ajuta să îmbunătățim ceea ce avem nevoie.

Vă așteptăm cu drag!

Cost atelier: 70 lei adult – Plătește AICI !
Parinte + copil: 130

Pentru detalii și înscrieri : 0734 131 377