Atelier de cosmetice naturale 100% – gel de duș și loțiune

V-ați gândit vreodată la cat de importanta este pielea pentru corpul nostru?
Adesea o neglijam și nu luam în calcul faptul ca ea este cel mai mare organ al nostru și ca de ea depinde bună funcționare a noastră. Tot pielea ne protejează restul organelor, ne ferește de bacterii, viruși și nu numai. Ea este filtrul nostru.
De aceea ar trebui sa ii acordam atenția și îngrijirea pe care ea o merita.

Întotdeauna când pregătim un produs cosmetic, ne gândeim ca ar trebui sa fie atât de natural încât oricine sa îl poată înghiți fără a-i face un rău. De aceea produsele pe care noi le promovam la atelierele Casei cu Rost sunt 100% naturale, din ingrediente presate la rece, cat mai puțin preparate termic astfel încât ele sa ne ofere piele tot ce au mai bun.

La atelier vom prepara împreună un gel de dus adaptat tipului de piele și o loțiune pentru corp potrivita pentru a ne hidrata, o protecție ideala și un minunat ajutor atunci cand ne dorim sa ne relaxam sau sa ne energizam, adaptam lotiunea conform nevoilor fiecaruia.

Veți pleca acasă cu cele doua produse realizate, cu dorința de a reveni, cu amintirile frumoase și bineînțeles cu rețelele dar și cu o carte cu rețete naturale pentru frumusețe.

Cost atelier: 120 lei
Pentru detalii și înscrieri: 0734131377
sau achiziționând biletul online AICI