Atelier de povești

Timp de o oră şi jumătate vă invităm într-un spectacol unic până acum la noi, veţi călători în tărîmuri îndepărtate, din Extremul Orient pînă în Europa Occidentală, şi veţi cunoaşte personaje fabuloase şi istorii incredibile, pline de miracole şi pilde adînci de viaţă.

Poveştile pe care le veţi auzi sînt atent selectate din folclorul internaţional şi pregătite în mod special pentru a vă transporta în miezul lor fierbinte, dătător de bucurii şi înţelepciune, indiferent de vîrstă.

Pe langa frumusete povestilor ne vom bucura si de deserturi fabuloase – plancinte, biscuiti si inghetata de casa insotite de limonada aromata.

„De fiecare dată când un copil spune „Nu cred în zâne”, undeva o mică zână moare“, spunea J.M. Barrie, cel care a dat viată cunoscutului personaj Peter Pan.
„Știi tu ce înseamnă să fii copil?
Înseamnă să crezi în dragoste, să crezi în frumusețe, să crezi în credință.
Înseamnă să fii atât de mic încât spiridușii să ajungă să-ți șoptească la ureche, înseamnă să transformi bostanii în calești și șoarecii în telegari, josnicia în noblețe și nimicul în orice, căci orice copil poartă o zâna nașă în sufletul lui” spunea Francisc Thompson

În călătoria pe tărâmuri fermecate ne va fi ghid și povestitor Marina Fluerașu, actor profesionist cu o bogată experiență.

Intrarea costă 30 lei pentru copii – plătește AICI

şi
50 de lei pentru adulti – Plătește AICI

rezerva un loc la nr. 0734131377

Vă aşteptăm cu drag!