Atelier pentru copii mici – mărțișoare din aluat

atelier pentru copii

„Academia celor 7 ani de acasă”, „educația din familie” sau chiar „bun simț” – acestea sunt doar unele din denumirile pe care le dăm formării din primii ani de viață. Până la împlinirea vârstei de 6-7 ani creierul copiilor se dezvoltă foarte repede, formându-se milioane de conexiuni neuronale. Fiindcă e important ca micuții să se dezvolte din toate punctele de vedere – emoțional, cognitiv, fizic și nu numai – v-am pregătit un nou atelier pentru copii.

La Casa cu Rost, credem în creșterea copiilor cu blândețe, cu activități variate, alături de oameni frumoși, cu pasiuni alese. Vrem să contribuim activ și să ajutăm cât mai mulți părinți să descopere ce le place cu adevărat copiilor lor, experimentând la atelierele noastre.

De data aceasta atenția noastră se îndreaptă către primăvară, flori și mărțișoare, pe care le vom realiza din aluat colorat. Materialele pe care le folosim, chiar și coloranții, sunt 100% naturale și gata să bucure micuții de peste un an. Împreună ne vom alege câteva modele preferate – floricele, copăcei sau alte materiale din natură, simboluri sau alte motive care ne plac, pe care ulterior le vom modela din aluat.

Beneficiile unui astfel de atelier pentru copii

  • dezvoltă creativitatea și îndemânarea încă din primii ani de viață, perioadă cu efecte spectaculoase în privința educației
  • contribuie la dezvoltarea motricității fine a copiilor, aceștia modelând figurine de dimensiuni mici și medii
  • stimulează imaginația
  • dezvoltă inteligența emoțională și abilitățile sociale prin interacțiunea cu ceilalți participanți
  • crește încrederea în sine a participanților care reușesc să își finalizeze proiectele
  • arată importanța muncii în echipă pentru copiii care participă alături de mămici și lucrează împreună
  • oferă o ocazie pentru cel mic de a realiza chiar el un cadou pentru persoanele dragi

Cost atelier : 50 de lei

Te poți înscrie telefonic la 0734131377 sau online AICI achitând biletul!

Te așteptăm alături de copilul tău în Centrul Vechi!