Cadouri Valentines Day – Decoupage cu fotografie

cadouri valentines day

Ziua Sfântului Valentin este o sărbătoare simbolică a iubirii aproape în întreaga lume, fiind doar câteva state care nu o celebrează. La început avea doar însemnătate religioasă, însă cu timpul i-au fost adăugate noi semnificații culturale. Toți cei care se iubesc caută în luna februarie cadouri Valentines Day pentru a-și arăta dragostea în moduri cât mai autentice. Fiindcă vrem să fim parte din poveștile voastre de iubire, vă invităm la Casa cu Rost la un atelier de cadouri personalizate – vom aplica cu tehnica decoupage o fotografie pe un tablou sau pe un cufăr.

Legenda Sfântului Valentin

Claudiu al II-lea era un împărat roman care își dorea o armată numeroasă și puternică. El considera că dacă bărbații se îndrăgostesc, vor dori să stea acasă cu femeile, în loc să meargă la război și a dat ordin să interzică orice căsătorie.

Valentin, un preot creștin, credea că dreptul la căsătorie este dat de Dumnezeu și din acest motiv a căsătorit foarte mulți oameni pe ascuns. Claudiu a aflat, l-a găsit pe preot și l-a arest, apoi i-a propus să devină soldat roman. Valentin a refuzat, iar asta i-a atras condamnarea la moarte. Se crede că ar fi fost executat pe 14 februarie 270.

Ce facem la atelierul de cadouri Valentines Day?

  • sărbătorim iubirea în felul nostru unic – printr-o activitate creativă
  • aflăm care sunt materialele necesare – tipul de fotografie, adezivi, culori, pensule
  • descoperim care sunt etapele de lucru
  • aplicăm fotografia personalizată pe un cufăr sau pe un tablou din lemn
  • finisăm lucrarea și adăugăm ultimele detalii
  • ne relaxăm activ alături de oameni pasionați de lucrurile făcute manual
  • depindem un nou meșteșug cu care putem decora și alte suprafețe – sticlă, ceramică, ceară, textile
  • realizăm un cadou deosebit, care îl va bucura pe cel care îl primește

Vino să fii designerul cadoului tău de anul acesta pentru persoana iubită! De asemenea, puteți participa și împreună pentru a avea o experiență de care să vă amintiți cu drag peste ani.

Cost atelier: 100 de lei

Te poți înscrie AICI online sau telefonic la numărul 0734131377!

Te așteptăm cu drag în Centrul Vechi!