Ciocolata și biscuiti – atelier de gătit sănătos

ciocolata biscuiti

Tu cum te pregătești de Crăciun în fiecare an? E Moș Nicolae cel care dă startul cadourilor, dulciurilor și decorațiunilor colorate? Atunci să-l întâmpinăm cum se cuvine – cu biscuiți și ciocolata fără zahăr, potrivită pentru copii, părinți și bunici!

Vă aștepăm la atelierul de gătit sănătos cu șorțurile pregătite, cu toate ingredientele pe masă, cu cu rețetele scrise și în format electronic! Toate ingredientele folosite sunt 100% BIO. Este o activitate ideală pentru pasionații de alimentație sănătoasă, pentru cei dornici să se relaxeze într-un mediu plăcut, dar mai ales pentru iubitorii de dulciuri și de Crăciun.

Ce facem la atelierul de biscuiți și ciocolata?

  • aflăm de ce ingrediente avem nevoie pentru a pregăti dulciurile pentru Moșul
  • descoperim rețete noi, potrivite de Crăciun, dar și în alte perioade ale anului
  • învățăm cum și în ce cantități combinăm ingredientele pentru a obține un desert delicios
  • realizăm ciocolata și biscuiți cu care plecăm acasă
  • petrecem timp frumos alături de familie sau de prieteni vechi și noi
  • ne relaxăm creativ timp de două ore

La Casa cu Rost, acordăm o atenție deosebită hranei sănătoase pentru trup și suflet, lucrurilor deosebite din jur care ne fac fericiți, dar mai ales prietenilor care ne trec pragul și vor să învețe lucruri noi. Așadar, fie că ne cunoaștem deja, fie că urmează, atelierul de ciocolata și biscuiți de Crăciun este o ocazie ideală! Ne vom bucura de atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă, vom afla secretele bucătăriei vegane și raw vegane și ne vom face noi prieteni, cu pasiuni similare cu ale noastre. Te așteptăm în Centrul Vechi cu colinde, ceai aromat și cu brăduțul împodobit să ne bucurăm împreună de un Crăciun de neuitat!


Vârsta recomandata: +1-99 ani
Cost atelier: 70 lei

Înscrie-te AICI online sau telefonic la n umărul 0734131377 !

Grupa : minimum 5 participanți – maximum 12