Club de lectura – Detectivul Curios și lectura

club de lectura

Dacă ești părinte în zilele noastre, cel mai probabil ai fost membru cel puțin într-un club de lectura în timpul școlii. Îți amintești ce distractiv era să cunoști oameni noi și să discutați despre cărțile pe care le-ați citit? Te invităm să îi oferi aceeși bucurie copilului tău, înscriindu-l la atelierul „Detectivul Curios și lectura” de la Casa cu Rost !

Curios, un detectiv care își lua meseria în serios, a descoperit că între paginile cărților, se ascund personaje curajoase, fapte de vitejie, locuri minunate și cuvinte magice. care îți pot deschide numeroase oportunități pentru a trăi o viață de poveste.
Așadar, haideți cu noi să citim cărți și să descoperim prin diverse jocuri situații de curaj, personaje prietenoase, cuvinte frumoase pe care să le introducem în vocabularul nostru.
„Cea mai bună invenție în lume este mintea copiilor!” Thomas Edison


De ce cărți și lectură? Curios vă anunță câteva:

  • Dezvoltarea limbajului.
  • Noi experiențe (noi locuri, noi oameni, noi cuvinte, combatarea fricii de situații noi, eliminarea rasismului și a prejudecăților).
  • Autodisciplină prin atenție și concentrare.
  • Stârnirea imaginației.
  • Construirea unei baze de cunoștințe utile pentru școală.

Cărțile pentru acest club de lectura

Detectivul Curios vă propune pentru început următoarele cărți pentru a fi lecturate și pentru a vă juca de-a detectivii:

  • „Maria și librăria” de Valentina Rizzi, editura Cartemma – pentru a învăța cum alegem o carte, rolul librarilor și al librăriilor, ce înseamnă o carte bună, cu impact asupra evoluției noastre.
  • „”Valorile mele – Animalele ne învață ce-i bine și ce-i rău” de Jose Moran și Ulises Wensell, editura Girasol – pentru a descoperi optimismul, veselia, motivarea, sinceritatea și curajul.
  • „Cartea cu elefanți” de Steve Bloom, editura Art – pentru a descoperi viața unor ființe minunate, vesele, jucăușe, muncitoare.
  • „Cartea cu Apolodor” de Gellu Naum, editura Humanitas – pentru a descoperi aventura unui pinguin.

După lectură vom avea parte de jocuri interactive care ne vor ajuta să înțelegem textul foarte bine și să-l integrăm în viața noastră.

Cost atelier : 50 lei ședința.

Modulul cuprinde 4 ședințe, iar costul este de 200 de lei.

Vă puteți înscrie online AICI sau telefonic la 0734131377 !

Vă așteptăm pe tărâm de poveste!