Cozonac pufos cu maia – atelier online

În prag de sărbători, fie că sunt de iarnă, fie că sunt cele pascale, probabil că cel mai mult îți dorești să îți vezi familia și să fii alături de toți cei dragi. Conform tradițiilor românești, celebrarea unei date religioase importante se face cu bucate specifice și cu bucurie în suflet. De pe mesele tuturor sunt nelipsite preparatele delicioase, de la aperitive apetisante, până la cozonac pufos.

Dacă îți dorești să îi întâmpini pe cei apropiați cu feluri deosebite de mâncare, atunci nu uita nici de desert! La acest atelier de la Casa cu Rost poți învăța din confortul propriei locuințe cum se realizează cozonacul cu maia. Nu ai nevoie decât de ingredientele pe care le foloseai în mod normal și de două ore libere. De asemenea, ține la îndemână și ustensilele de bucătărie, iar dacă ai și un cântar, e perfect!


Ce vei învăţa la atelierul de cozonac pufos cu maia?

  • care sunt etapele de lucru – câte împăturiri și cum le faci, cât trebuie să stea la dospit, cum îl umpli, cum îi dai formă
  • cum folosești maiaua – în ce cantități se pune, cum se hrănește, cum trebuie să crească
  • cum poți înlocui o parte din ingredientele nesănătoase, precum făina albă sau zahărul
  • cum poți transforma o rețetă tradițională într-una vegană
  • ce alte bunătăți poți face cu ajutorul borcanului de maia


Cost atelier: 70 lei – se achită AICI!

Vrei să-ți miroase casa a sărbătoare, iar cei dragi să se bucure de realizarea ta?! Atunci nu rata ocazia de a te înscrie la această activitate!

După achitarea biletului, fiecare participant va primi lista cu ingredientele necesare. Cei ce doresc și au deja maia vor putea să realizeze odată cu noi produsul. Cei ce nu dețin maia, vor învăța să o pregătească de la zero și vor avea tot suportul necesar realizării acesteia și a cozonacului.