Cum se face deodorantul natural – atelier de cosmetice

cum se face deodorantul natural

Cum ne influențează deodorantul transpirația?

Cum se face deodorantul natural? Aceasta e una din întrebările auzite tot mai des, în contextul în care unul dintre subiectele tabu ale verii și nu numai, este adesea transpirația.
Pentru a ne feri de mirosul neplăcut, de petele inestetice de pe haine, facem adesea compromisul de a ne alege atât cosmeticele, cât și vestimentația într-un mod nepotrivit. Cosmeticele chimice ne afectează pielea, cel mai mare organ al omului. Haine din materiale sintetice care maschează urmele de transpirație au cel mai frecvent textură care o favorizează de fapt .
Știm că asemenea nouă, si voi apreciați un stil de viață în comuniune cu natura și puneți pe primul plan sănătatea. Așadar, ne dorim să putem folosi un deodorant 100% natural și să ne îmbrăcăm în haine realizate din fibre naturale.

Ce este transpirația?

Noi, la Casa cu Rost, nu trecem cu vederea unul dintre aspectele esențiale ce țin de transpirație. Mai exact, faptul că aceasta reprezintă modul natural prin care organismul elimină toxinele, ajutânu-de astfel să ne menținem sănătatea, vitalitatea și energia. rin folosirea deodorantelor din comerț, în special a celor solide, se creează o peliculă ce nu mai permite transpirației să părăsească organismul. Mirosul ei se regleaza prin alimentație, dar și prin cosmetice naturale, care nu o inhibă, ci ne ajută să păstrăm un miros proaspăt întreaga zi. P

Cum se face deodorantul natural?

Astfel am conceput atelierul dedicat deodorantului natural, sub formă de cremă. În cadrul acestuia veți învăța:
– care sunt ingredientele care ne ajută în mod natural și care sunt beneficiile fiecăruia dintre ele;
– um preparăm crema;
– cum o folosim și de ce.

Veți pleca acasă cu deodorantul realizat doar din ingrediente bio, presate la rece, pure, nerafinate și nepurifiate și îl veți păstra într-un borcănel din sticlă ambra.
Valabilitatea acestuia este de 12 luni.

Cost atelier: 100 lei

Înscrie-te online AICI !

Pentru detalii și înscrieri: 0734131377
Vă puteți înscrie și online, prin achiziționarea biletului.

Vă așteptăm cu drag să descoperim beneficiile naturii!