Curs de pictura pentru copii Bucuresti – colorăm scoici

curs de pictura pentru copii

Cât timp petrece copilul tău într-o zi în fața ecranelor, fie că sunt de telefon, tabletă, televizor sau altele? Dar într-o săptămână? Dar tu, cât timp petreci în acest fel? Răspunsul oferit acestor întrebări te nemulțumește? Dacă ai vrea alternative noi de petrecere a timpului liber sau dacă vrei să înveți ceva inedit, atunci îți facem o propunere de nerefuzat. Te invităm să îți petreci două ore într-un mod potrivit pentru cei creativi și dornici să experimenteze lucruri noi. Organizăm un curs de pictura pentru copii din Bucuresti, la Casa cu Rost, unde noi îți punem la dispoziție toate materialele, iar tu creezi o operă de artă.

Curs de pictura pentru copii în Bucuresti – obiective și beneficii

Vom învăța să potrivim culorile și să adaptăm modelele preferate suprafeței de lucru și vom picta câteva scoici. La final, vom alcătui cu acestea un tablou de vară. Atelierul se adresează în egală măsură copiilor și adulților deoarece modelele se pot adapta în funcție de vârstă.

Activitatea are rol terapeutic, contribuind semnificativ la dezvoltarea creativității, a îndemânării și a simțului estetic. De asemenea are o importanță deosebită în consolidarea unor trăsături precum calmul, răbdarea sau perseverența. Prin canalizarea atenției asupra unui singur lucru o perioadă mai îndelungată, cei mici și cei mari își îmbunătățesc capacitatea de concentrare, care este acum diminuată de fiecare notificare primită pe telefon.

Părinții care aleg să participe alături de cei mici la un curs de pictura pentru copii în Bucuresti vor beneficia de o activitate care va îmbunătăți relația copil-părinte. De asemenea, finalizarea unei astfel de creații are și meritul de spori încrederea în sine și motivația ulterioară de a crea a copilului.

Așadar, vă așteptăm cu culorile pregătite, gata de distracție creativă!

Cost atelier: 40 de lei

Înscrie-te online AICI !
Pentru detalii și înscriei: 0734 131 377