Cursuri de engleza pentru copii 4-7 ani

cursuri de engleza pentru copii

Îți dorești ca micuțul tău să crească învățând o limbă străină pe lângă cea maternă? Crezi că cineva care nu poate comunica cu persoane de alte naționalități se integrează mai greu? Vrei pentru copilul tău activități extrașcolare inedite și utile? Atunci îți oferim o soluție de nerefuzat – cursuri de engleza pentru copii.

La Casa cu Rost ne preocupă dezvoltarea multilaterală a noilor generații și de aceea oferim ateliere pentru copii de toate vârstele, fie că sunt de dezvoltare personală sau de meșteșuguri. De această dată ne-am îndreptat atenția către engleză, limba în care se comunică din ce în mai mult și mai frecvent peste tot în lume.

Chiar și în România, în special în București, suntem puși tot mai adesea în situația de a oferi explicații sau de a discuta în engleză, fiindcă suntem înconjurați de persoane din toate colțurile lumii. Pentru o integrare eficientă a unui copil în comunitatea din cartier, de la școală sau în alte grupuri cu care va intra în contact, e necesar ca acesta să poată comunica și cu cei care nu vorbesc limba lui maternă. De aceea, cursurile de engleză pe care le pregătim pentru copii, vin să completeze oferta noastră educațională de până acum.

Ce facem la aceste cursuri de engleza pentru copii?

  • folosim metode pedagogice variate, specifice vârstei participanților
  • învățăm cuvintele de bază ale limbii engleze, având câte o tematică diferită la fiecare întâlnire
  • ne jucăm, învățăm poezii, cântăm și ne descoperim lucruri noi
  • participanții vor interacționa cu grupul și cu lectorul cursului, încurajându-se astfel folosirea cuvintelor deprinse în conversații
  • dezvoltăm abilitățile lingvistice
  • descoperim odată cu limba învățată și o nouă cultură
  • depășim provocările cu care ne confruntăm și ieșim din zona de confort
  • ne facem noi prieteni

Atelierul contribuie la dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor, aceștia fiind stimulați să comunice în engleză despre emoțiile și sentimentele lor. Subiectele abordate vor fi potrivite vârstei lor, cei mici învățând despre plante, animale, personaje și nu numai.

Cursurile se adresează copiilor cu vârste între 4 și 7 ani.

Cost atelier: 40 de lei

Te poți înscrie telefonic la 0734131377 sau online AICI !