Decoratiuni pentru brad – din aluat

1-6 ani

Copiii sunt acum mai perspicace ca niciodată, mai flexibili, adaptabili și mai isteți decât părinții lor, la vârste chiar mai fragede. De aceea, pentru micuții cu vârste între 1 și 7 ani, vă propunem un nou atelier de creatie în cadrul căruia ne vom juca și vom descoperi lucruri noi.
În explorarea noastră ne vom folosi de diverse materiale naturale și moduri unice de a le folosi. Joaca senzorială, cu materiale non toxice stimulează gândirea creativă, oferă libertate și contribuie la dezvoltarea motricității.
Ce facem la acest atelier de creatie?realizati singuri sau ajutați de letorul cursului ori de părinți, decorațiuni din aluat.Primele ornamente create de manuțele celor mici pentru bradul de Craciun.
Beneficii* micuții își dezvoltă creativitatea, imaginația, îndemânarea și răbdarea* învață într-o manieră informală lucrui noi * își dezvoltă mai ușor unele abilități sociale ca urmare a interacțiunii cu ceilalți copii* exersează capacitatea de concentrare pe o singură sarcină* dacă participă alături de părinți, învață importanța lucrului în echipă pentru a finaliza un proiect început* copiii vor căpăta încredere în sine după ce vor finaliza primele lor creații* crește nivelul de autonomie al copiluluiLa final veți lua acasă tot ceea ce ați realizat pentru a completa decorul de Craciun cu obiecte făcute chiar de cel mic.


Cost atelier: 35 de lei


Vă puteți înscrie online prin achitarea biletului sau telefonic la numărul 0734131377.
Atelier dezvoltat si sustinut de carte Adela Ioana Târziu – art-terapeut phD