Modelaj in lut și pictură pe ceramică

modelaj in lut

„Fă rai din ce ai” – ni s-a spus. Noi avem lut și ceva cunostinte de angelologie, astfel că le-am combinat într-un atelier creativ de modelaj in lut și pictură pe ceramica, menit să încurajeze strângerea de fonduri pentru Fundația Help Autism.


De ce Help Autism?
Pentru că, doar în Bucuresti, 1 din 58 de copii sufera de autism, iar costurile pentru terapie adesea depășesc posibilitățile materiale ale părintilor. Imaginați-vă că un astfel de părinte are de plată PE VIAȚĂ o rată lunară de aproximativ 1000 euro doar pentru a-i da o șansă copilului său să se poata integra, la un moment dat, în societate.


Atelierul se adresează în special copiilor cu vârste între 4 și 16 ani și încurajează comunicarea și îmbunătățirea relației părinte-copil.

Modelaj in lut

  • Veți învăța cum să modelați în lut propriul înger
  • Veți afla despre diverse tehnici de modelaj in lut, despre tipurile de lut și despre proprietățile acestora
  • Vom povesti despre originea și simbolistica îngerilor
  • La final, îngerii se vor retrage cuminți spre uscare si vor fi pregătiți pentru proba de foc – la propriu! Creațiile dumneavoastră de lut urmează să fie arse într-un cuptor special. Timp de 24 de ore, temperatura va ajunge gradual până la 1800 de grade pentru ca lutul sa devină ceramică, iar obiectele dumneavoastră să fie pregatite pentru a doua sesiune a atelierului, cel puțin la fel de însemnată și plăcută.

Pictura pe ceramica

  • Veți picta propriul înger modelat în cardul sesiunii anterioare
  • Veți învăța tehnici esențiale de artă decorativă pe ceramică și vă veți delecta selectând la libera alegere din mulțimea de guașe și acrilice pe care o veți avea la dispoziție
  • Vom povesti despre simbolistica cromatică a îngerilor și veți primi spre păstrare propriul înger ceramic realizat de la zero de către dumneavoastră

Atelierul va fi ținut de Miki Pereanu de la Ch’artist – Paint your own pottery studio, despre care puteți afla mai multe citindu-i descrierea.

Atelierul este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți, contribuind la dezvoltarea creativității și îndemânării pentru toate vârstele. Mai mult, desfășurarea unei astfel de activități împreună, consolidează relația părinte-copil și îi îmbunătățește calitatea pe termen lung.

Costul atelierului este de 50 de lei.

Cost modul (modelaj+pictură) : 100 de lei

Vă puteți înscrie AICI online prin achitarea biletului sau telefonic la 0734 131 377!