Origami – atelier de decorațiuni de Crăciun

origami

Dinainte să vină luna decembrie, magazinele deja și-au umplut rafturile cu globuri, ghirlande, bomboane și multe alte decorațiuni care să înfrumusețeze bradul de Crăciun. La o primă trecere în revistă a ofertei, multe din ele par să facă cu ochiul și să se potrivească planurilor. Dar pentru a avea un decor cu adevărat unic, te invităm este să creezi tu obiectele de agățat în pom. Hai la Casa cu Rost la atelierul de origami!

Știm că cei care ne trec pragul sunt mereu în căutare de idei noi de decorare a locuinței sau pentru a crea diverse obiecte. De aceea, ne-am gândit să folosim hârtia pentru realiza decorul festiv din această iarnă. Vom face împreună o stea și un îngeraș pe care fie le putem pune în pom, fie le integrăm într-un alt decor tematic.

Origami este una din artele tradiționale japoneze, care presupune îndoirea hârtiei pentru a forma modele diferite, simple sau complexe. Cultura asiatică a reprezentat dintotdeuna pentru europeni o sursă de curiozitate și mister. Preluarea unor meșteșuguri precum origami sau ikebana reprezintă dovada interesului încă în creștere pentru tradițiile japoneze.

Beneficiile practicării origami:

  • ajută la dezvoltarea coordonării ochilor și a mâinilor, la îmbunătățirea abilităților motorii fine și a concentrării mentale
  • contribuie la îmbunătățirea atenției și a răbdării
  • ajută la creșterea stimei de sine
  • dezvoltă creativitatea și îndemânarea
  • are efect terapeutic, relaxând creierul pe măsură ce se concentrează tot mai mult pe realizarea modelului

Atelierul se adresează în egală măsură copiilor și părinților, fiind o îndeletnicire populară la orice vârstă. Modelele pot fi adaptate atât pentru începători, cât și pentru avansați, astfel că la final veți pleca acasă cu creații deosebite realizate chiar de mânuțele voastre.

Cost atelier: 40 de lei – același pentru cuplurile formate din părinte și copil

Te poți înscrie AICI online sau telefonic la 0734131377!

Vă așteptăm cu drag!