Ornamente de Craciun – atelier de pictură pe ceramică

ornamente de craciun

Ție ce îți place cel mai mult la sărbătorile de iarnă? Poate îți plac bucatele alese tradiționale, bradul sau faptul că găsim peste tot ornamente de Craciun. Indiferent de ce preferi, la Casa cu Rost vei găsi o activitate potrivită pentru tine în prag de sărbătoare.

Printre primele pregătiri regăsim și pomul de Crăciun – fie că îl cumpărăm natural sau artificial, fie că îl avem și doar îl despachetăm. Important este cum îl decorăm – ce globuri alegem, cum potrivim mărimile, cum le asortăm cu celelalte decorațiuni și cu beteala. Luminițele colorate sau aurii sunt, de asemenea, vedetele sezonului.

Bradul de Crăciun a fost împodobit prima dată în România la palatul regelui Carol I de Hohenzollern în 1866 și de atunci românii au păstrat tradiția. El simbolizează până astăzi viața, preosperitatea și tinerețea. La vremea respectivă se foloseau doar globuri din sticlă pictate, aduse cel mai probabil din Germania.

Odată cu trecerea timpului, în brad au fost puse ornamente de Craciun diferite, de la globuri din diverse materiale, lumânări, beculețe și ghirlande, până la bomboane și turtă dulce. De asemenea, în vârful bradului se pune o stea, care amintește de cea care i-a călăuzit pe magi la Betleem. Bradul este atracția principală în orice casă, oraș, târg de Crăciun sau eveniment de sezon.

Ornamente de Craciun la Casa cu Rost

Fiindcă vrem să ai un brad inedit, din seria atelierelor lui Moș Crăciun, de această dată îți propunem să pictezi decorațiuni din ceramică, în formă de glob sau de om de zăpadă. La final le vei lua acasă și le vei agăța în pom sau le vei face cadou cuiva drag. Atelierul este potrivit pentru orice vârstă, însă este dedicat în special copiilor de 1-6 ani.

Cost atelier: 60 de lei

Te poți înscrie online AICI sau telefonic la numărul 0734131377!

Te așteptăm cu drag în Centrul Vechi!