Ornamente de Paste – pictură pe ipsos și lectură

ornamente de Paste

Vrei ca micuțul tău să se implice activ în pregătirile pentru sărbătorea Învierii ajutând la pregătirea și decorarea mesei cu bucate și ornamente de Paste? Îți dorești ca el să învețe cum să improvizeze din ce are la îndemână soluții inovative la diverse probleme? Cauți activități la care copilul tău să își dezvolte abilitățile sociale? Atunci ai nimerit exact unde trebuia!

La Casa cu Rost ai la dispoziție nenumărate alternative de ateliere pentru toate vârstele și preferințele din care să alegi. Pe lângă cele de dezvoltare personală și de meșteșuguri, poți opta și pentru activități tematice, de sezon, printre care se numără și aceasta, la care copiii vor realiza propriile ornamente pascale.

Micuții sunt mereu bucuroși să ia parte la sesiuni creative în care să își pună la treabă imaginația pentru a contribui la bunăstarea familiei. Pregătirile de Paște durează în unele cazuri și mai mult de o săptămână, perioadă în care adulții sunt foarte ocupați. Tocmai de aceea, piticii pot veni în ajutorul părinților în acest fel, meșterind decorul festiv.

De ce să îți înscrii copilul la atelierul de ornamente de Paste?

  • descoperă elementele reprezentative pentru această sărbătoare, legendele și semnificațiile acestora – ouăle înroșite, iepurașul, mielul
  • află care sunt tradițiile românești pentru această sărbătoare
  • dobândesc noțiuni elementare de cromotică, pentru că vor picta figurine tematice din ipsos
  • ascultăm povesti motivaţionale 
  • se vor folosi de alte materiale pentru a asambla întregul decor
  • vor interacționa cu ceilalți participanți și cu lectorul cursului, dezvoltându-și astfel inteligența emoțională și pe cea socială
  • pot participa și însoțiți de părinți, lucrând împreună la micul proiect de design
  • se vor bucura o ora de efectul terapeutic – lucrul manual îmbunătățește capacitatea de concentrare a atenției

Cost atelier: 60 de lei

Vârstă recomandată: 4-14 ani
Poți face înscrierea online AICI sau telefonic la 0734131377!

Te așteptăm cu bucurie!