Oua incondeiate cu tehnica șervețelului

oua incondeiate

Tradiționalele ouă roșii au devenit deja insuficient de atrăgătoare pentru masa festivă, iar din acest motiv gospodinele încearcă din răsputeri să își pună creativitatea la contribuție în preajma sărbătorilor pascale. Fie că sunt verzi, galbene, mov, portocalii, cu model sau fără, pictate sau chiar oua incondeiate cu mărgele, ele sunt cartea de vizită a oricărei case în această perioadă.

Pentru a veni în sprijinul tuturor, Casa cu Rost a creat un atelier în care poți învăța o nouă metodă de decorare a ouălor, folosind tehnica șervețelului. În plus față de informațiile și abilitățile deprinse în timpul cursului, mămicile au o ocazie inedită de a petrece timp cu copiii, care vor învăța astfel să contribuie la sarcinile casei în preajma sărbătorilor de Paști.

În cadrul activității noastre vom realiza patru ouă, alegând modelele în funcție de preferințele tale. Poți opta atât pentru imagini specifice perioadei – cu iepurași, miei, ouă, flori sau alte elemente de primăvară – cât și pentru simboluri diferite – animăluțe, biciclete, peisaje, mașini și multe altele.

De ce să participi la atelierul de oua incondeiate cu tehnica decoupage?

  • vei descoperi o metodă inovativă de decorare a ouălor de Paște
  • vei învăța să aplici tehnica șervețelului, pe care o poți folosi ulterior și pe alte suprafețe (lemn, textil, ceramică, sticlă și altele)
  • vei realiza ornamente care vor înfrumuseța masa sau locuința
  • poți participa singur sau însoțit de un membru al familiei sau de un prieten, astfel încât distracția să fie pe cinste
  • îți dezvolți abilitățile practice și simțul estetic
  • cunoști oameni, care îți pot deveni prieteni
  • poți să îți aduci copilul, astfel încât să lucrați împreună la un mic proiect de design

Cost atelier: 60 de lei
Costul este același pentru perechile formte din părinte și copil, precum și pentru cupluri, dacă vor folosi un singur kit.

Pentru detalii și înscrieri ne poți contacta la 0734131377 sau poți achiziționa de AICI biletul online.

Te așteptăm cu drag!