Pom de Craciun handmade – atelier de creație

pom de craciun

Decembrie se apropie cu pași repezi și … pe nesimțite, am intrat în luna cadourilor! Copiii cuminți pregătesc pentru Moș Nicolae ghetuțe și șosete în care să primească daruri. Alături de părinți, ei să fac cel mai frumos pom de Craciun – cu luminițe și globuri în culori strălucitoare. Toată casa, familia și toate străzile intră în atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă.

La atelierele lui Moș Crăciun de la Casa cu Rost, noi ne-am propus să vă învățăm cum să creați diverse decorațiuni, fie de pus în brad, fie pentru casă. Pe lângă globuri realizate cu diverse tehnici și materiale, decorațiuni din ceramică și lemn, pernuțe, turtă dulce și alte, vă propunem încă un atelier de reciclare creativă. Vom folosi materiale regăsite în orice casă, pe care le vom completa cu câteva detalii pentru a realiza un pom de Craciun unic.

Ce facem la atelierul de pom de Craciun?

  • aflăm ce materiale reciclabile putem folosi pentru a crea decorațiuni de Crăciun
  • realizăm suportul pentru brad
  • îi facem cetina din ață colorată
  • alegem culorile pentru globuri
  • ne dezvoltăm îndemânarea, imaginația, creativitatea și încrederea în sine
  • ne facem prieteni noi
  • ne relaxăm activ și creativ
  • ne bucurăm de spiritul Crăciunului la un ceai cald și la o activitate tematică

Atelierul este potrivit pentru orice vârstă, iar copiii pot participa singuri sau însoțiți de părinți. Participanții vor afla despre importanța unui consum sustenabil, în special în perioada aceasta, în care suntem tentați să cumpărăm mai mult. Vom descoperi împreună ce putem folosi din lucrurile vechi de acasă pentru a crea decorațiuni de Crăciun unicat. De asemenea, înțelegem cum putem fi responsabili în ce privește colectarea selectivă și alte aspecte ce țin de consum și deșeurile produse într-o gospodărie.

Cost atelier : 100 de lei

Vă puteți înscrie AICI online sau telefonic la numărul 0734131377!

Vă așteptăm cu drag în Centrul Vechi!

SE VA ORGANIZA PE GRUPE DE VÂRSTĂ 

Atelier potrivit pentru adulți și copii + 2 ani (însoțiți de părinți)