Remedii floarale Bach

Viata cotidiana tot mai dinamica si agitata, departarea de natura, multitudinea de informatii si rapiditatea dezvoltarii tehnologiei iti solicita organismul la reactii adaptative din ce in ce mai complexe. Dr Bach a gasit un raspuns la aceste probleme in natura, in urma cu aproximativ 80 de ani, a descoperit un sistem terapeutic format din 38 de esente florale care actioneaza pentru echilibrare mental-emotionala.

Ganduri, emotii, sentimente din cele mai diverse – spre exemplu ingrijorare, nesiguranta, anxietate, panica, gelozie, indecizie, dar si traume afective, regrete, timiditate se pot trata acum printr-o metoda simpla, naturala, lipsita de efecte secundare si eficienta. Dr Bach a grupat remediile florale in 7 categorii, pe baza tipologiilor umane pe care le-a observat si le-a denumit in modul urmator: Frica, Incertitudine, Grija excesiva pentru binele celorlalti, Lipsa de interes pentru prezent, Singuratate, Hipersensibilitate la influente si idei, Dezamagire si disperare.

Acest atelier este pentru tine daca vrei sa intelegi cum actioneaza si ce sta in spatele sentimentului de frica, teama, anxietate, atacuri de panica. Cu ajutorul remediilor florale Bach se poate trata frica de intuneric, frica de singuratate, frica de examene, frica de moarte, sentimentul de abandon, atacurile de panica.

Durata : 1 ora 30 min – 2 ore