Sapun lichid handmade – reteta cu ingrediente naturale

sapun lichid handmade

V-ați gândit vreodată la cât de importantă este pielea pentru corpul nostru?
Adesea o neglijăm și nu luăm în calcul faptul că ea este cel mai mare organ al nostru și că de ea depinde bună funcționare a noastră. Tot pielea ne protejează restul organelor, ne ferește de bacterii, de viruși și nu numai. Ea este filtrul nostru. De aceea ar trebui să îi acordăm atenția și îngrijirea pe care ea o merită. Unul din modurile de a face acest lucru este folosirea unui sapun lichid handmade.

Anual, o persoană obișnuită adună în medie aproximativ un kilogram de toxine din produsele cosmetice convenționale din comerț. Asta se întâmplă pentru că a pune pe piele un anumit produs este echivalent cu a-l ingera, deoarece pielea are o capacitate mare de absorbție.

De ce sapun lichid handmade?

Întotdeauna când pregătim un produs cosmetic, ne gândim ca ar trebui sa fie atât de natural încât sa îl pot înghiți fără a-ți face un rău. De aceea, produsele pe care noi le promovăm la atelierele Casei cu Rost sunt 100% naturale. Folosim ingrediente presate la rece, cât mai puțin preparate termic, astfel încât ele să ne ofere tot ce au mai bun. Folosim uleiuri pure Doterra.


La atelier vom prepara împreună un sapun lichid handmade și o loțiune de corp adaptate tipului de piele. Acestea reprezintă un minunat ajutor atunci când ne dorim să ne hidratăm și să ne curățăm eficient pielea. Indiferent de tipul de piele – sensibilă, uscată, mixtă – vom combina uleiuri esențiale și unturi vegetale bio pentru a obține produsul perfect, unic așa cum ești și tu.

Veți pleca acasă cu produsele realizate, cu dorința de a reveni, cu amintirile frumoase și bineînțeles cu rețetele. De asemenea, veți primi sfaturi de îngrijire a pielii în mod natural, pentru a-i păstra aspectul catifelat.

Veți găsi la noi și cărți cu rețete de frumusețe pentru care veți avea nevoie doar de ingrediente din natură!

Vă așteptăm cu drag la atelierul de sănătate și frumusețe!

Cost atelier: 80 lei

Înscrie-te online AICI !
Pentru detalii și înscrieri: 0734131377
sau achiziționând biletul online.