Scrisoare dedicata Mosului

2-10 ani

În cadrul atelierului vom învăța să realizăm o felicitare pentru Moșul și să îi vom compunem o scrisoare. Cei mici nu vor scrie, ci, îndrumați de lectorii atelierului și ajutati de acestia, vor face apel la imaginatie si la firesc pentru a realiza o scrisoare senzoriala.
Vom avea pregatiți biscuiți 100% naturali, fără zahăr și alte bazaconii – din faina spelta bio, sirop de agave sau curmale proaspete, si alte mirodenii naturale, pe care copiii ii vor decora asa cum isi imagineaza fiecare ca i-ar placea biscuitele Moșului.

Inainte de 6 decembrie Ghetuțe și cizmulețe vor fi pregătite și lustruite pentru întâmpinarea lui Moș Nicolae. El va sosi și o poveste ne va grăi despre el și copiii din lumea aceasta mare. Noi îi vom decora si o cizmuliță cât mai frumoasă, pe care o vom lua acasă, împreună cu o poveste.

Dupa 6 decembrie Vom avea pregătită si o scrisoare tip, pe care tu o vei completa, cu fapte bune, dorințe și ce dar crezi că meriți să primești. Spiridușii moșului au lăsat o tolbă cu povești adunate de-a lungul timpului de către Moș Crăciun. Dacă îți dorești, și tu una primești!

Vino să ne bucurăm împreună de magia copilăriei!

Achiziționează biletul de AICI