String art – atelier creativ cu ață și cuie

string art idei de activitati

Vrei să îi uimești pe cei dragi cu cadouri și decorațiuni inedite? Ești creativă și pasionată de obiectele handmade? Atunci vino în Centrul Vechi la atelierul nostru de string art! Vom realiza împreună un brăduț pe care îl vei putea oferi în dar sau îl vei folosi drept decorațiune pentru locuință.

Adesea ne străduim să alegem cele mai frumoase daruri pentru prieteni și familie, însă odată cu tecerea anilor, ideile parcă se tot împuținează. Fiindcă vrem să te ajutăm să te ridici la înălțimea așteptărilor, ți-am pregătit la Casa cu Rost atelierul de tablou din cuie și ață. În fiecare sezon te așteptăm cu modele adaptate, potrivite pentru toate vârstele. Astfel, vei putea opta pentru tematici de Crăciun sau de Paști, de Dragobete sau de Mărțișor, de 1 iunie sau Halloween și așa mai departe. Mai mult, poți alege și un simbol, personaj sau orice alt model te reprezintă.

Ce facem la atelierul de string art?

  • aflăm de ce materiale avem nevoie – ce tipuri de cuie, ață etc.
  • desenăm conturul pe care vom bate cuiele pe suprafața din lemn
  • învățăm cum se pun cuiele pentru a forma modelul dorit
  • aflăm cum trecem ața printre ținte pentru a obține un efect vizual spectaculos
  • deprindem un nou meșteșug cu care vom putea realiza orice alt model de tablou
  • ne relaxăm activ și creativ timp de două ore
  • realizăm un cadou deosebit pentru o persoană importantă

Atelierul este potrivit pentru copii și părinți, iar recomandarea noastră este să participați împreună. Veți beneficia de un timp de calitate petrecut alături de cei mici, care vă ajută să consolidați relația părinte-copil. Profitați de decorațiunile, aromele și miresemele specifice, vă exersați îndemânarea și realizați împreună o amintire de uitat.

Cost atelier: 100 de lei – rămâne același pentru cuplurile formate din părinte și copil

Te poți înscrie AICI online sau la numărul 0734131377!