Atelierele Mosului

Se apropie cu pași repezi una din cele mai frumose perioade ale anului, Crăciunul. Sărbătoarea Nașterii Domnului este asociată adesea cu perioda din an pe care o dedicăm familiei, timp în care suntem mai buni, mai darnici cu noi și cu ceilalți!

Fie că îți dorești să îți bucuri sufletul participând la una sau mai multe din activitățile Casei cu Rost, fie că alegi să oferi un cadou unic unei persoane dragi, noi suntem bucuroși de oaspeți! Așa că ne-a pregătit temeinic și vă așteptăm, cu mic, cu mare la activitatea sau evenimentul dorit!

La Casa cu Rost veți fi așteptați cu produse naturale și ceaiuri de sezon. Tot în această perioadă, veți găsi aici cadouri tematice pregătite cu drag de meșteri populari, de artizani ai Casei cu Rost și nu numai, pregătite să fie achiziționarea întru bucuria cadorisitului.

În această perioadă redeschidem, ca în fiecare an, colecta noastră pentru copiii de la Valea Plopului. Ne propunem să mergem acolo cu cîteva dintre atelierele Casei cu Rost, o parte din valoarea biletelor va fi îndreptată către această cauză nobilă.

O altă parte din bilete se va îndrepta către bătrânii singuri. Ei s-ar bucura desigur de o vizită și de daruri venite din suflet. Vă vom ține la curent cu noutăți legate de campaiile noastre. Ne-am bucura să dăruiți din timpul și puținul vostru, pentru că împreună putem face din puțin, mult.

Iată care este lista evenimentelor tematice:

Vă așteptăm cu mult drag!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.