Idei de activitati creative în Bucuresti

Rămâi acasă weekend-ul acesta și nu ai idei de activitati creative in Bucuresti pentru tine și prietenii tăi? Sau poate ești părinte și cauți ateliere creative pentru copii? Indiferent de situație, Casa cu Rost îți vine ajutor! Ți-am pregătit un atelier vineri după amiază, iar sâmbătă suntem acasă de la 10:30 până la ora 15:00, așa că te așteptăm să ne faci o vizită. Nu uita însă să ne suni înainte la 0734 131 377 pentru a te putea aștepta cum se cuvine!

Vineri, 16 august, ora 18:30

Cană personalizată – atelier de fimo

Ce poate fi mai frumos vara decât o dimineață senină, cu un răsărit strălucitor și cu o cafea fierbinte la malul mării?

Dacă te numeri printre oamenii creativi care se trezesc devreme, atunci avem o provocare pentru tine – te invităm să îți colorezi diminețile de vară cu o ceașcă decorată chiar de tine, după propriile preferințe și interese. Vom modela lut polimeric în diverse forme, culori și modele, cu care vom alcătui la final o creație unică ce vă va personaliza cana.

cana personalizata - cadou personalizat cu fimo

Sâmbătă, 17 august, ora 10:30

Atelier de bijuterii din fimo pentru copii și adulți

Vă place să fiți creativi, iubiți culorile și modelajul? Haideți la Casa cu Rost! Vom petrece o oră și jumătate lucrând cu fimo, coordonați cu multă răbdare și dăruire de Handmade by TEO. Lucrul cu lutul polimeric îi ajută atât pe adulți, cât și pe copii să își stimuleze creativitatea, dexteritatea, coordonarea eficientă între mână și creier, încrederea în sine și răbdarea.

atelier de bijuterii din fimo

Sâmbătă, 17 august, ora 10:30

Atelier de cusut straie împărătești – modul începători

Ia a revenit la modă. Puțină lume însă face diferența între tradițional și industrial, între autentic și kitsch. Profitînd de noua tendință, piața s-a umplut de ”specialiști” și de ”șezători”.

Dacă vreți să deprindeți frumosul adevărat, creat după canoanele țărănești de altă dată și cu semnificațiile profunde de odinioară, vă invităm la atelierul nostru, sub coordonarea d-nei Angela Ludoșanu, un nume de referință în domeniu.

cum se coase o ie

Sâmbătă, 17 august, ora 11:30

Atelier de jucării

Se spune că perioada cea mai frumoasă a vieții o reprezintă copilăria, atunci când grijile nu există, când supărările trec asemeni unui vânt plăcut de vară.
Jucăriile ne sunt prieteni, concurenți și loiali însoțitori la drum. Iată de ce ne-am gândit să vă invităm la un atelier dedicat acestei vârste minunate, atelierul de jucării fermecate. De ce fermecate?Pentru că ele vor reuși să vă spună povestea, să vă bucure și să vă însoțească.
Acest atelier este dedicat copiilor.

Pot participa copiii, neînsoțiți începând cu vârsta de 5 ani sau însoțiți de un adult, începând cu vârsta de 3 ani.

jucarii handmade din material textil - fa-ti jucariile la atelier

Sâmbătă, 17 august, ora 11:30

Atelier de rucsac pentru copii

Pentru toți cei pasionați de ghiozdănele colorate, adaptate gusturilor proprii, care ies în evidență, am conceput atelierul de rucsac simplu, gata într-o singura sedință.
Vom alege materialul preferat, apoi vom tăia din el tiparul și în final vom asambla părțile și vom crea un produs unic.

Vârstă recomandată: +5 ani

ghiozdan pentru copii personalizat

Sâmbătă, 17 august, ora 11:30

Atelier creativ de borsete

Fie că te pregătești de un weekend la mare, de o drumeție sau de festival, o borsetă colorată este un accesoriu necesar. La atelierul nostru din Centrul Vechi o poți realiza așa cum îți dorești – poți alege materialul, poți opta să o pictezi sau să o decorezi cu tehnica decoupage.

Completează-ți ținuta cu propriile idei și fii în centrul atenției vara aceasta!

tehnica servetelului , croitorie

Sâmbătă, 17 august, ora 13:00

Atelier de icoană românească pe lemn – prof. Angela Ludoșanu

Doamna Angela Ludoșanu, pictor iconar cu o vastă experiență, vă va îndruma, pas cu pas, în tainele acestei frumoase arte. Ce este o icoană, ce semnificație au culorile în icoană, ce este canonul iconografic, care sunt diferențele între icoanele românești și alte icoane și alte întrebări la care veți afla răspuns. Nu numai atât, veți învăța să alegeți modelul, să potriviți culorile, să identificați izvoadele vechi și, treptat, veți contura cu atenție și migală frumoasa icoana aleasă.
Întregul modul cuprinde 10 ședinte, la finalul cărora veți pleca cu o icoana pictată pe lemn, chiar de mâna dumneavoastră.

icoane ortodoxe pe lemn

Sâmbătă, 17 august, ora 13:00

Atelier de icoană pe sticlă

icoane ortodoxe pe sticla - curs de pictura pentru adulti si copii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.