Atelier psiho-creativ – emotii desenate

Lecţii de creativitate.
Vezi ce vocatie si personalitate are copilul tău, prin testarea prin joc a aptitudinilor sale.
Dezvoltă-i părţile pentru care are chemare, ori întăreşte-l acolo unde are nevoie.
Se va ocupa de asta lectorul cursului, acesta are o experienţă de peste 10 ani ani de interacţiune cu copii de diferite vârste,

Imaginatia, firescul si creativitatea copiilor vor fi provocate prin jocuri din tehnicile de arta actorului si prin poveşti.
Prin desene şi discuţii, astfel încît copiii să se autocunoască şi să se descopere celorlalţi, dar şi să-şi dezvolte anumite abilităţi.

Finalitatea proiectului este dublă: în primul rînd este una psihologică, prin informatiile oferite de copil si analizate de psiholog, astfel coordonatorul va putea să îi facă fiecăruia un portret psihologic, drept care părinţii vor primi informaţii despre calităţile copiilor lor, despre cariera pe care ar putea să le-o încurajeze, despre modul în care percep ei relaţiile din cadrul familiei celulare, relaţiile cu mediul înconjurător, natural şi social.

În al doilea rând, finalitatea proiectului este practică: creaţiile celor mici pot fi, în funcţie de interesul părinţilor obiectul unor expoziţii în spaţiile expoziţionale de la „Casa cu Rost”, din grădiniţe sau şcoli.
Acest curs are zece şedinţe a cîte două ore fiecare,
Si o sedinta de dicuţii cu părinţii.
Costul total: 500 de lei – modulul
Suma se poate achita 3 rate (175 lei, 175 lei , 150 lei ) sau 4 rate ( 125 lei fiecare dintre rate )

Pentru detalii si inscrieri: 0734131377
Vom folosi tehnici din psihoterapia prin arta, din consilierea vocationala, din arta teatrala.

Va asteptam cu drag!