Casa cu Rost

Dragi prieteni,

În aceste vremuri dificile pentru mulți dintre noi, și proiectul Casa cu Rost trece printr-o situație specială și deloc ușoară.

Numărul activităților noastre s-a redus drastic, la aproximativ 10% din activitățile desfășurate până înainte de luna martie. Consumabilele și toate condițiile impuse de situația actuală ne obligă la cheltuieli mai mari, greu de susținut.

Au trecut deja 6 luni în care am făcut eforturi mari pentru a ne încânta, în continuare, publicul cum am putut mai bine și pentru a transmite optimism și desfășura activități de calitate. De aceea, venim cu rugămintea de a ne sprijini, dacă apreciați proiectul nostru, proiect care ar vrea să nască și o Școală a Rosturilor Românești.

Doar împreună putem să ducem proiectul mai departe.

Cum puteți să faci asta ?

-Achiziționând ateliere în avans de aici : https://www.casacurost.ro/categorie-produs/ateliere/

-Cumpărând cărțile editurii de aici : https://www.casacurost.ro/categorie-produs/carti/

-Devenind membru sau susținător al proiectului noastru aici : https://www.casacurost.ro/clubul-casa-cu-rost/https://www.casacurost.ro/abonamente/

– Devenind voluntar activ al proiectului nostru. Orice implicare ne este de mare folos, de la a vă invita prietenii să ne aprecieze, distribuind evenimentele noastre, ajutându-ne la marketing-ul online, la activitățile de la sediu și nu numai.

În nici un fel nu veți ieși păgubiți. Munca pe care noi o depunem este pentru o cauză, nu este un bussines, Casa cu Rost este proiectul unei societăți sănătoase, proiectul unor oameni care vor să trăiască în armonie cu natura și frumosul, Casa cu Rost înseamnă familie, prieteni, dăruire.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.