Descoperă dorința de a învăța

Descoperă dorința de a învăța
Tabără urbana pentru copii 7-12 ani
Ați auzit prea des:
●Urăsc școala !
●Nu vreau să învăț!
●Nu îmi place materia…
●Nu înțeleg…
Tabara urbana :Descopera dorința de a învăța este un program educativ inovator care se concentrează pe dezvoltarea motivației și a unei relații pozitive față de învățare la copii.
Acest curs are la bază ideea că fiecare copil are potențialul de a atinge succesul, dacă își descoperă pasiunea pentru învățare și își dezvoltă o legătură profundă cu școala.
Descoperă dorința de a învăța
Prin intermediul unei abordări interactive și personalizate, acest curs se axează pe următoarele aspecte cheie:
Descoperirea pasiunii personale: Copiii sunt încurajați să exploreze diferite domenii și activități care îi inspiră și să-și descopere pasiunile. Prin experiențe practice și experimentare, ei vor învăța că învățarea poate fi captivantă atunci când este legată de ceea ce îi pasionează.
Autodisciplină și gestionarea timpului: Copiii învață să își stabilească obiective și să își organizeze timpul în mod eficient pentru a se bucura de învățare și de rezultatele sale. Această abilitate îi va ajuta să fie mai motivați și responsabili.
Construirea unei comunități de învățare: Interacțiunea cu alți elevi și cu mentori dedicați ajută la crearea unui mediu de învățare pozitiv și de suport. Copiii învață să lucreze împreună, să împărtășească cunoștințe și să se inspire reciproc.
Abordare creativă și exploratorie: Prin utilizarea metodelor de învățare creative, cum ar fi jocurile, arta și experimentele practice, copiii sunt încurajați să exploreze și să înțeleagă lumea înconjurătoare, dezvoltând astfel curiozitatea și entuziasmul pentru învățare.
Echilibrul între învățare și viața personală: Cursul promovează un echilibru sănătos între școală și timpul liber. Copiii învață să-și acorde importanța necesară relaxării și explorării altor pasiuni.
Prin aceste strategii, cursul „Descoperă dorința de a învăța m” oferă copiilor instrumentele necesare pentru a-și găsi motivația intrinsecă și a dezvolta o iubire autentică pentru învățare. Această pregătire îi ajută să se transforme în învățători ai propriei vieți și să continue să exploreze și să învețe într-un mod pozitiv și constructiv pe tot parcursul vieței lor școlare și dincolo de aceasta.
Program 9:00-13:00
degustare din fructe și snack inclusa în cost
cost: 700 lei
profesori: Adela Ioana Târziu
Dana Ilieș

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.