Dezvoltare personala pentru copii – Big Life Journal

dezvoltare personala pentru copii

Big Life Journal este un atelier în de dezvoltare personala pentru copii în care, împreună cu cei mici, vom completa un jurnal cu teme importante pentru a insufla și încuraja o mentalitate de creștere. Copiii vor înțelege că, dacă păstrează o minte deschisă, pot ajunge, prin efortul lor propriu, să realizeze orice îți doresc în viața.

Copiii vor primi în timpul atelierului o serie de fișe pe care le completăm împreună. Noi putem ajuta cu scrisul, dar ideile vor fi în totalitate ale copiilor. De asemenea, la fiecare temă, copiii vor asculta o poveste sau două care subliniază lecțiile de reținut din tema în discuție.

În timpul atelierului copiii vor avea un partener de jurnal, cu care vor schimba idei, păreri și experiențe personale despre temele în discuție.
Vă vom invita să ne ajutați prin a fi partenerul de jurnal de acasă. În fiecare săptămână veți primi o scrisoare în care vă explicăm ce este de făcut acasă. (mici lucruri care nu ar trebui să ia mai mult de 15 minute). Veți avea prilejul astfel să petreceți puțin timp cu copilul dumneavoastră și să schimbați idei despre temele din jurnal.
După fiecare atelier veți primi un video în care explic ce am discutat cu copiii în timpul atelierului.

La sfârșitul proiectului copiii vor avea un jurnal completat cu gânduri și idei importante pentru viitorul lor, la care se vor putea întoarce oricând vor dori.

Tema: Efortul este cheia reușitei

Ideea principala a atelierului de dezvoltare personala pentru copii :

Efort înseamnă a-ți urma obiectivele cu determinare și este un element cheie în realizarea visurilor noastre. O mentalitate flexibilă înseamnă să crezi că depinde numai de tine să-ți îndeplinești obiectivele și că, prin efort, poți realiza orice îți propui.

La sfârșitul acestei lecții, copiii vor învăța:

  • Drumul spre succes presupune să depui efort
  • Cu efort și exersând mereu și mereu, își pot împlini și cele mai îndrăznețe visuri.
  • Avem întotdeauna de făcut o alegere. Deși nu putem controla rezultatele noastre, putem mereu controla cât efort depunem.

Atelierul va fi facilitat de Dana Ilies, Mentor Soulkids.

Înscrie-te online AICI sau telefonic la 0734131377!

2 comentarii la „Dezvoltare personala pentru copii – Big Life Journal”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.