FII ROST – directioneaza 3,5%

Știți ce reprezintă Asociatia Rost si proiectul Casa cu Rost, știți ce trecut și ce proiecte în derulare are, știți că este independentă, deci fără mari resurse. Aveți ocazia să vă arătați susținerea pentru ce este, ce vrea și ce face Rost. Puteți fi Rost. Vă invităm să o faceți. Redirecţionați 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Rost.

Declarația se depune până la data de 30 iunie a.c. (termenul a fost prelungit de guvern) de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România. Prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit puteţi contribui la dezvoltarea Asociației Rost. Redirecţionarea nu vă costă nimic și faceți un efort minim. Dacă nu alegeți să redirecţionați cei 3,5%, aceşti bani se duc la bugetul statului. Procedura este extrem de simplă. Iată paşii catre trebuie parcurşi.

1. Descărcați formularul gata completat cu datele Asociaţiei.

Descărcați de aici formularul completat deja cu datele Asociației

2. Completează formularul cu datele tale şi semnează. Datele Asociaţiei Rost sunt deja completate

3. Trimite-ți formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care sunteți arondat. Formularele pot fi trimise până la 30 iunie 2020.

Puteţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vedeți aici lista sediilor

Cererea se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii. ProgramDurată de completare: 4 minute. Motivul colectării informației: Informațiile colectate sunt necesare direcționării sumei reprezentând 3,5% din impozitul anual datorat.

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.