Globuri reciclate

Anul acesta, la Casa cu Rost ne întâlnim și noi la unul din atelierele lui Moș Crăciun să meșterim globuri din materiale textile colorate si reciclate. Deși nu sunt din sticlă, ele păstrează bucuria momentului în care vor fi puse în brad. Doamna Teodora Safta de la Handmade by Teo ne va îndruma pentru a realiza creații unice, care să ne înveselească pomul.

Ești preocupat de problemele actuale de mediu? Crezi că poluarea are efecte din ce în ce mai nocive asupra planetei și asupra populației? Vrei să faci o schimbare, dar nu știi de unde să începi? Vino la atelierul de reciclare creativă a globurilor, de la Casa cu Rost! Ți-am pregătit o parte teoretică și una practică, care te vor ajuta să devii un cetățean mai responsabil.

Dacă ești părinte, nu rata ocazia de a-i povesti copilului tău despre mediul înconjurător și despre reciclare într-un cadru relaxat și prietenos. Activitatea noastră este concepută atât pentru adulți, cât și pentru copii, atât pentru participanții care vin singuri, cât și pentru familii.

Atelierul este potrivit pentru copii, părinți și bunici și pentru toți cei creativi și pasionați de lucru manual. Noi vă așteptăm cu un ceai aromat și gustări delicioase și cu toate materialele pregătite.

Fiecare început de iarnă îmbracă străzile, casele și orașele în straie de sărbătoare – beculețe colorate, beteală și decorațiuni de diverse forme și mărimi. Brazii devin în mod tradițional vedetele caselor, ale colindelor și poeziilor de Crăciun, iar familiile se adună în jurul lor. Anul acesta vor fi gătiți cu ornamente inedite, meșterite atent de mâini dibace. La atelierele lui Moș Craciun realizăm globuri handmade cu diverse tehnici, iar de data aceasta vă propunem reciclarea globurilor vechi.

Atelierul este potrivit pentru copii de peste 4 ani și pentru cei mai mici dacă sunt însoțiți de părinți.

Cost atelier: 40 lei