Sezătoare dedicată pâinii cu maia

Pentru că ne gândim la cei de lângă noi și ne dorim să formăm o comunitate din pasionați și iubitori ai unui stil de viață tihnit, sănătos, vă invităm la o sezătoare ce are ca temă pâinea și nu orice fel de pâine, ci una autentică, așa cum o pregăteau înaintașii noștri, din ingrediente 100% naturale.

Mai mult, cei ce își doresc să participe și fac efortul de a-și planifica din timp acest lucru, achitând atelirul pînă pe data de 7 august, vor beneficia de un discount de 50% din prețul biletului, practic vor achita doar materielele necesare.

Veți pleca acasă cu aluatul de pâine pregătit , cu maiaua pe care o veți putea transmite la rîndul vostru din generație în generație așa cum o faceau stramoșii noștri, cu banetonul, cu prosopelul din bumbac și suportul de curs.

Pîinea care hrăneşte, vindecă şi răsfaţă

Românul are cultul pîinii. Mămăliga a descoperit-o tîrziu, dar pîinea este în ADN-ul lui. Pîinea este sfîntă, nu se aruncă niciodată şi are un rol central în multe ritualuri sacre la români. Este nevoie să ne reamintim aceste lucruri şi să tratăm din nou pîinea aşa cum merită. Este necesar şi să reînvăţăm să facem pîine adevărată, ca pe vremea bunicilor şi străbunicilor noştri. Pîine sănătoasă, gustoasă şi care nu îngraşă. Pîine care hrăneşte, vindecă şi răsfaţă. Pentru că pîinea cu maia este foarte uşor de digerat şi nu balonează, nu provoacă intoleranţă la gluten, iar pentru cei care déjà au dezvoltat forme uşoare ale acestei afecţiuni, e complet acceptabilă.

Detalii despre eveniment aici.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.